Kwaliteit van een haartransplantatiekliniek

Al 45 jaar wordt Zantman Kliniek gerekend tot één van de beste haartransplantatieklinieken van Nederland. Als eerste haarkliniek in Nederland heeft Zantman Kliniek de basis gelegd voor haartransplantaties zoals we dat nu in Nederland kennen. In de afgelopen 45 jaar heeft haartransplantatie in Nederland en wereldwijd een grote ontwikkeling doorgemaakt. We vertellen graag meer over waarom we één van de beste haartransplantatieklinieken zijn.

Kiezen voor een haartransplantatie

Uw haar wordt dunner of u wordt zelfs kaal. Het zijn redenen om na te denken over een haartransplantatie. Dan wilt u zeker weten dat u voor de beste haartransplantatiekliniek kiest die bij u past. Naast het feit dat we bij Zantman Kliniek op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen, vinden we het vooral belangrijk om u van het beste advies te voorzien. Op deze manier kunnen we de juiste verwachtingen scheppen. Tijdens een consult nemen we graag de tijd om u uitgebreid voor te lichten over de mogelijkheden van haartransplantatie. Helder en transparant advies door ervaring maakt Zantman Kliniek één van de beste haartransplantatieklinieken. Onze specialisten hebben een passie voor kwaliteit in behandelingen en het helpen van mensen.

Al 45 jaar Zantman Kliniek

Waar het vroeger gebruikelijk was om haarwerken en toupets te dragen, kwam in 1976 met de oprichting van Zantman Kliniek ook de mogelijkheid voor haartransplantatie naar Nederland. Zantman Kliniek ontstond door een samenwerking van Zantman haarwerken met een Engelse haartransplantatiekliniek. Al die jaren heeft de ontwikkeling rond haartransplantatie niet stil gestaan en daar heeft Zantman Kliniek een zeer positieve bijdrage aan kunnen leveren. Onder andere daardoor kan Zantman één van de beste haartransplantatieklinieken van Nederland genoemd worden

PLAN EEN GRATIS EN VRIJBLIJVEND GESPREK MET EEN SPECIALIST

Waarom de beste haartransplantatiekliniek in Nederland?

Kiezen voor een haartransplantatie doet u niet zomaar. U wilt kiezen voor de beste haartransplantatiekliniek die aansluit bij uw wensen. Over een haartransplantatie en alles wat daarbij komt kijken, wilt u goed geïnformeerd worden. Wij zijn eerlijk in ons advies. Ook als dit betekent dat een haartransplantatie niet de beste oplossing voor u is. We besteden veel tijd aan het afstemmen van uw verwachtingen met de mogelijkheden van een behandeling, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Voordat u de behandeldag start, wordt u ingelicht over hoe u zich kunt voorbereiden en wat u moet meenemen of regelen. Bijvoorbeeld dat wij voor uw lunch zorgen en dat het prettig is om opgehaald te worden aan het einde van de behandeldag.

Nieuwste technieken

Bij Zantman Kliniek werken we voornamelijk met de FUE techniek. Dit is een methode die is ontwikkeld om het genezingsproces prettiger te laten verlopen. Vroeger werd de FUT techniek gebruikt voor haartransplantaties. Wereldwijd wordt de FUT methode ingehaald door de FUE methode. Deze blijvende verandering vindt ook plaats in Nederland. Als één van de beste haartransplantatieklinieken van Nederland volgen we de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van haartransplantatie met aandacht.

‘Niet omdat ik me schaamde, maar omdat ik het een mooie oplossing vind om wat haar op te vullen.’

Sjors Ultee

4 REDENEN VOOR DE BESTE HAARTRANSPLANTATIEKLINIEK

We hebben vier goede redenen waarom wij vinden dat we tot één van de beste haartransplantatieklinieken van Nederland behoren. In onderstaande vier punten vertellen we u waarom we een van de beste haartransplantatieklinieken van Nederland zijn.

01

Eerlijk advies

Als één van de beste haartransplantatieklinieken geven we u eerlijk advies. Ook als dit betekent dat een haartransplantatie niet de beste oplossing voor u is. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

02

45 jaar ervaring

Theo Zantman bracht in 1976 de haartransplantatie naar Nederland. Dat gebeurde inmiddels meer dan 45 jaar geleden. Daarmee is Zantman Kliniek de eerste Nederlandse haarkliniek. Dankzij deze jarenlange ervaring is Zantman Kliniek één van de beste en de meest ervaren haartransplantatiekliniek van Nederland.

03

Nieuwste technieken

We werken met verschillende toepassingen van de FUE techniek. Uw behandeling wordt afgestemd op uw wensen en uw haarproblemen. We bieden een passende oplossing voor ieder haaruitval probleem.

04

Expertise

Het vierde punt waarom we vinden dat we tot één van de beste haartransplantatieklinieken behoren, is dat onze artsen en assistentes meer dan duizenden succesvolle haartransplantaties hebben uitgevoerd en zich volledig in deze behandelingen hebben gespecialiseerd.

PLAN EEN GRATIS EN VRIJBLIJVEND CONSULTGESPREK