• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Dennis Schouten

Dennis Schouten, o.a. bekend als PowNed presentator, bezocht Zantman Kliniek in Rotterdam voor een haartransplantatie behandeling.

Met één haartransplantatie zijn bij Dennis Schouten de inhammen hersteld en hoeft hij zich daar geen zorgen meer over te maken. Op Instagram deelt Dennis Schouten zijn opluchting: “Ik denk dat iedereen over bepaalde dingen onzeker is… gelukkig heb ik dit kunnen oplossen. Vaarwel inhammen!”

Waarom deze haartransplantatie voor Dennis Schouten?

Dennis koos voor een inhammen haartransplantatie omdat zijn haarlijn bij de inhammen te ver naar achter begon te wijken. Dennis Schouten wilde er op tijd bij zijn, omdat dan de mogelijkheden in de toekomst als de kaalheid verder toeslaat beter zijn dan wanneer je er later mee begint.

In eerste instantie twijfelde Dennis Schouten over de haartransplantatie. Hij is namelijk pas halverwege de twintig. Toch koos hij na een gesprek bij Zantman Kliniek in Rotterdam voor een haartransplantatie. Dennis: “Ik werk voor de televisie. En dan merk je toch dat je ijdeler wordt.” Bovendien was hij erg te spreken over Zantman Kliniek en de behandeling: “Het team is ervaren en ze nemen de tijd voor goede begeleiding. Ook denken ze mee over de lange termijn.”

Doel van de behandeling

Een inhammen haartransplantatie wordt vaak volgens de FUE haarsparende methode gedaan. Op deze manier hoeft er het haar in het ontvangstgebied niet weggeschoren te worden. Dennis Schouten, die gewend was om zijn haar van achteren kort op te scheren, koos voor de semi-haarsparende methode. Daarbij wordt het donorgebied achter opgeschoren en dat paste perfect bij zijn huidige kapsel.

Kaalheid in de familie van Dennis Schouten

Dennis: “Mijn vader en broer werden allebei vroeg kaal, dus het was een kwestie van tijd. Ook heb ik nooit een ronde haarlijn gehad.” Drie jaar geleden zag de PowNed presentator dat zijn haar dunner werd en dat de haargrens op zijn voorhoofd terugliep. “Het zit gewoon in mijn genen. Ach, je kunt beter kaalheid in de familie hebben dan andere erfelijke problemen, denk ik dan maar.”

Omdat Dennis Schouten voor de televisie werkt, en zijn eigen beeldmateriaal monteert, kijkt hij iedere dag veel naar zichzelf. “Ik ben daardoor wel kritisch tegenover mezelf, ook op hoe ik eruitzie. Mijn haar werd op een gegeven moment een onzekerheid.” Toen bleek dat ook andere BN’ers een haartransplantatie hadden ondergaan, waaronder een collega die er erg blij mee was, ging de jonge presentator kijken naar de opties.

Direct een vertrouwd gevoel

Via Google kwam Dennis Schouten terecht bij Zantman Kliniek. “Ik maakte een afspraak, had een gesprek bij de kliniek en het voelde direct vertrouwd. Ze waren geduldig en legden me alles goed uit.” Dennis Schouten kon snel terecht bij Zantman Kliniek. Maar hij wachtte toch even af, omdat het niet makkelijk was om tijd vrij te maken in zijn drukke dagelijkse agenda. Toen hij eenmaal een lange draaiperiode achter de rug had, onderging hij de behandeling.

De haartransplantatie van Dennis Schouten

Hij koos voor de FUE semi-haarsparende behandeling, waarbij alleen het donorgebied (een klein deel van de achterzijde van het hoofd) gemillimeterd wordt. Dennis Schouten: “Als ik me volledig kaal had moeten scheren, dan had ik dat gedaan. Maar nu had ik deze optie, dus dan liever niet helemaal kaal.” De PowNed presentator is erg tevreden over de behandeling door de arts en het medisch team van Zantman Kliniek. “De arts was erg vriendelijk en met jarenlange ervaring. Ik had een fijn gevoel bij deze arts en het medisch team. Ze nam uitgebreid de tijd voor me.”

Zantman Kliniek denkt mee

Zantman Kliniek denkt mee met iedere cliënt en juist ook met relatief jonge mensen die voor een haartransplantatie komen. Het is belangrijk dat de behandeling namelijk toekomstproof is en dat er genoeg donormateriaal over blijft voor eventuele vervolgbehandelingen. Dennis Schouten beaamt dit. “Trekt mijn haar nog verder terug, dan kom ik terug om dat deel bij te laten werken. Zolang het haar op mijn achterhoofd stabiel blijft, geef ik de strijd tegen kaalheid niet op.”

Controleafspraak na 12 maanden

Bij Zantman Kliniek vindt na 12 maanden een controleafspraak plaats. Hierbij worden de eindresultaat foto’s gemaakt en kan het eindresultaat goed beoordeeld worden. Naast het contactmoment bij de controleafspraak na 12 maanden, kunt u bij Zantman Kliniek ook altijd in de tussentijd contact met ons opnemen voor vragen.

Resultaat

Lees ook deze ervaringen

De haartransplantatie ervaring van

Sjors Ultee

”Ik kon gemakkelijk een afspraak inplannen, waardoor de drempel om langs te gaan laag was.”
De haartransplantatie ervaring van

Hans Kesting

”Als er wat aan die kruin gedaan kan worden, waarom zou ik het dan niet doen?”
De haartransplantatie ervaring van

Jeroen Spitzenberger

”Het grappige is: voor zo’n rol vind ik kaal geen enkel probleem, maar ik heb ook nog een privéleven.”

Plan een gratis en vrijblijvend consult met een specialist

Persoonlijk en deskundig

Zantman Kliniek is aangesloten bij