www.zantmankliniek.nl /
Haarimplantatie

Haarimplantatie bij Zantman Kliniek

De keuze voor een haarimplantatie maakt u niet zomaar. U zoekt een permanente oplossing voor beginnende haaruitval zoals een terugtrekkende haarlijn of inhammen. Een haarimplantatie kan dan een mooie oplossing zijn, mits u daarvoor in aanmerking komt. Tijdens een intake met een van onze specialisten worden de mogelijkheden met u besproken. Ontvang van Zantman haarkliniek een eerlijk en transparant advies.

DIRECT CONSULT AANVRAGEN

De behandeling bij Zantman Kliniek

Met 45 jaar aan ervaring weten we bij Zantman Kliniek wat ervoor nodig is om de dag van de behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen. Tijdens de haarimplantatie wordt u plaatselijk verdoofd terwijl groepjes haarzakjes (grafts) uit het donorgebied worden herverdeeld. Omdat de behandeling de hele dag duurt, verzorgen wij voor u de lunch. Voorafgaand aan de behandeling krijgt u uitgebreide instructies over het verloop van de dag en de nazorg.

Haarimplantatie bij vrouwen

Ook vrouwen kunnen kiezen voor een haartransplantatie wanneer ze merken dat hun haarlijn terugtrekt of de scheiding op hun hoofd breder wordt. De haartransplantatietechnieken voor vrouwen zijn hetzelfde als bij mannen. Veelal wordt er gekozen voor een haarsparende behandeling waarbij uw haar niet afgeschoren wordt en het kapsel zoveel mogelijk intact blijft.

FUE HAARSPAREND IS BIJ LANG HAAR DE BESTE BEHANDELMETHODE

Haartransplantatie voor vrouwen

Haarimplantatie voor mannen

Wanneer mannen beginnende kaalheid ervaren of merken dat hun haar uitvalt, is de meest voorkomende oorzaak daarvan erfelijke haaruitval. De manier waarop uw haar uitvalt, zit in uw genen en gaat volgens een bepaald patroon. Aan de hand van dat patroon kunnen onze deskundige voorspellen hoe uw haar zich verder ontwikkelt. En van daaruit het beste advies over de haarimplantaten geven.

FUE behandeling voor haarimplantatie

Voor een haarimplantatie maken we gebruik van de Follicular Unit Extraction (FUE) techniek. Deze methode geeft de mogelijkheden verschillende haarzakjes te kiezen voor de haarimlpantatie. Bovendien is de FUE-techniek minder ingrijpend vergeleken met de FUT methode. Er blijven namelijk minimale littekens achter in het donorgebied en de genezingsperiode na de behandeling is veel korter.

‘Niet omdat ik me schaamde, maar omdat ik het een mooie oplossing vind om wat haar op te vullen.’

Sjors Ultee
Zantman_Ervaringen

Alles over haarimplantatie

Deze vragen worden veel gesteld over het onderwerp haarimplantatie. 

01

Eerlijk advies

Wat is een haarimplantatie?

Een haarimplantatie is het resultaat van het transplanteren van haarimplantaten. De afzonderlijke haarzakjes die geplaatst worden heten grafts. Alle getransplanteerde grafts bij elkaar zijn een haarimplantatie.

02

list

Wat kost een haarimplantatie?

De kosten van een haarimplantaat zijn afhankelijk van het aantal grafts dat geplaatst moet worden. De prijs van een haarimplantaat is daarmee niet voor iedereen hetzelfde. Boek een consult om de kosten voor uw haarimplantaat inzichtelijk te krijgen.

03

Nieuwste technieken

Wat zijn de haarimplantatie technieken?

Er zijn twee belangrijke methodes. Dit zijn de FUE en FUT methode. De verschillen tussen beiden methodes zitten in de manier van het uithalen van de grafts.

04

Wat bepaalt de kwaliteit van een haarimplantatie?

Wat bepaalt de kwaliteit van een haarimplantatie?

De kwaliteit van een haarimplantatie wordt vooral bepaald door de expertise van de behandelend arts en assistentes.

Is een haarimplantatie pijnlijk?

Een haarimplantatie behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren en vindt plaats onder lokale verdoving. Na de behandeling kan de huid trekkerig zijn of jeuken. Dit kan verholpen worden met paracetamol.

Wordt een haarimplantatie vergoed?

Een vergoeding voor een haarimplantatie wordt over het algemeen niet door de ziektekostenverzekering verstrekt. Slechts onder zeer uitzonderlijke gevallen kan een vergoeding plaats vinden. Vraag onze specialisten of u mogelijk in aanmerking komt voor deze vergoeding.  

Hoe lang blijven haarimplantaten zitten?

De haarimplantaten blijven levenslang nieuwe haren produceren. Het kan wel zijn dat niet geïmplanteerde haren alsnog uitvallen. Daarom is het opstellen van een behandelplan met oog voor de lange termijn heel belangrijk bij het ontstaan van haaruitval.

Hoeveel kost een haarimplantatie?

De prijs van een haarimplantatie is afhankelijk van het aantal grafts dat geplaatst moet worden. En dat is afhankelijk in welk stadium van het haaruitval u de haarimplantatie laat uitvoeren. Voor een persoonlijke prijsindicatie kunt u een gratis en vrijblijvend consult plannen bij één van onze specialisten om uw situatie in kaart te brengen. 

Nog vragen over deze behandelingen?
Vraag het aan een specialist.

DIRECT CONSULT AANVRAGEN