Face your
confidence

Haarkliniek Zantman: DE VERTROUWDE SPECIALIST IN HAARTRANSPLANTATIE

Resultaat door ervaring. Sinds 1976 de haarkliniek voor bewezen haartransplantatie technieken en behandelingen met persoonlijke aandacht.

Zantman Haarkliniek | Al 45 jaar uw specialist in haartransplantatie

De kortere term voor haartransplantatiekliniek of haarimplantatie kliniek is haarkliniek. Zantman Kliniek was in 1976 de eerste privékliniek voor haartransplantatie in Nederland. Voor die tijd werden in de Verenigde Staten en in andere landen al wel behandelingen gedaan.

Inmiddels, 45 jaar later, is er veel gebeurd op het gebied van haartransplantatie. Tegenwoordig zijn er in Nederland meerdere haarklinieken te vinden en is de haartransplantatie behandeling met de komst van de FUE techniek nog toegankelijker geworden. Zantman Kliniek is als haarkliniek volledig gespecialiseerd in dit vakgebied. In combinatie met jarenlange ervaring, maakt het dat Zantman Kliniek een vertrouwd adres is voor het oplossen van haaruitval problemen.

Zantman Kliniek biedt ook meer de specialistische haartransplantatie behandelingen aan, zoals een wenkbrauw- en baardtransplantatie. Maar ook reconstructieve- en kroeshaartransplantaties. De kwaliteit van een haartransplantatie kliniek in Nederland is afhankelijk van veel factoren. De belangrijkste overweging is dat u er zelf een goed gevoel bij heeft. Wanneer u daaraan twijfelt, is het beter om een haartransplantatie behandeling uit te stellen. Het resultaat van de behandeling is blijvend en het maken van een goede keuze is daarom van groot belang.

Lees hier verder waarom Zantman haarkliniek uit Rotterdam een van de beste klinieken van Nederland genoemd wordt.

PLAN EEN GRATIS EN VRIJBLIJVEND CONSULTGESPREK

Veelgestelde vragen

Wat doet een haarkliniek?

De meeste mensen bedoelen met een haarkliniek een medische instellingen die haartransplantaties verzorgt. Een haarkliniek kan daarnaast behandelingen aanbieden die mogelijk de haarkwaliteit verbeteren of onderzoek doen naar de oorzaak van haaruitval. Haarkliniek Zantman is volledig gespecialiseerd in haartransplantatie.
Een haarkliniek maakt geen haarwerken, pruiken of andere oplossingen dan haartransplantatie. Wel bieden ze soms behandelingen aan voor haaruitval preventie.

Hoe werkt een haartransplantatie?

Een haartransplantatie is het verplaatsen van gezonde haarzakjes naar kale gebieden die ontstaan zijn door haaruitval. De FUE methode is wereldwijd de meest toegepaste haartransplantatie methode. Bij deze haartransplantatie behandeling worden de groepjes haarzakjes (grafts) één voor één uit het donorgebied weggehaald. Het donorgebied is in de meeste gevallen de achterzijde van het hoofd. Daarna worden deze geplaatst in het gebied waar het haar is uitgevallen.
In de meeste gevallen wordt haaruitval veroorzaakt doordat de haarzakjes gevoelig zijn voor het DHT hormoon. De haren aan de achterzijde van het hoofd, zijn ongevoelig voor het DHT hormoon en zullen na verplaatsing nieuwe haren blijven produceren. Een haartransplantatie is daardoor blijvende en natuurlijke oplossing voor het behandelen van haaruitval.

Hoe lang bestaat Zantman haarkliniek?

Zantman Haarkliniek bestaat al meer dan 45 jaar. In 1976 was het met de oprichting van Zantman Kliniek voor het eerst mogelijk om een haartransplantatie in Nederland te ondergaan.

Wat zijn de kosten van een haartransplantatie?

De kosten van een haartransplantatie zijn afhankelijk van het benodigde aantal grafts (groepjes haarzakjes). Een kleine behandeling is 500 grafts, een gemiddelde is 1500 grafts en een grote behandeling is 2000+ grafts.
De haartransplantatie kosten beschreven per aantal grafts staan overzichtelijk op een de pagina kosten haartransplantatie die te vinden is in het hoofdmenu.

Hoeveel grafts (groepjes haarzakjes) heb ik nodig voor een haartransplantatie?

Het aantal benodigde grafts voor een haartransplantatie behandeling hangt af van twee factoren. Dat zijn uw persoonlijke wensen en het beschikbare donormateriaal (meestal de achterzijde van uw hoofd).
Een kleine behandeling is 500 tot 1000 grafts. Een gemiddelde behandeling is 1500 grafts. Een grote behandeling is 2000+ grafts.
Ontvang vandaag nog een persoonlijke behandelindicatie
Vraag per e-mail een prijs- en behandelindicatie aan. De foto’s van het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij ook uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum.

U hoort dan zo snel mogelijk van ons.