• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Haartransplantatie
Haarlem

Sinds 1976 is Zantman Kliniek gespecialiseerd in haartransplantaties en voert behandelingen uit volgens de nieuwste FUE-technieken. Veel mensen reizen daarom speciaal vanuit Haarlem naar Rotterdam voor een gespecialiseerde haarkliniek. We delen graag meer informatie over de mogelijkheden voor haarimplantatie bij de Zantman Kliniek in Rotterdam. Dit kan eenvoudig op afstand via een telefonisch consult. Ook bieden we onderaan de pagina onze aanbevolen horeca locaties, zodat u uw afspraak bij ons kunt combineren met een bezoek aan hotels en restaurants in Rotterdam.

Bereikbaarheid vanuit Haarlem

Zantman Kliniek is vanuit Haarlem, met een reistijd van ongeveer één uur, gemakkelijk bereikbaar zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Alle medische behandelingen, consulten en eventuele follow-up afspraken vinden plaats op deze locatie. De kliniek bevindt zich in de directe nabijheid van Station Rotterdam Centraal. Automobilisten kunnen betaald parkeren voor de deur. Daar is altijd voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Telefonisch consult

Indien u meer dan een uur rijden van de kliniek af woont, is het fijn om eerst een telefonisch consult te plannen. Op basis van foto's kan er een advies gegeven worden over de haarimplantatie behandelmogelijkheden. 

Telefonische consultagenda

U kunt via de online consultagenda een telefonische afspraak plannen. Wanneer u er niet uit komt met het vinden van een datum en tijd, kunt u contact opnemen met de assistente. Zij helpt u graag verder. 

Wat zijn de beste technieken?

In de afgelopen decennia zijn de haartransplantatietechnieken steeds meer verfijnd en daardoor beter geworden. De komst van de FUE methode als opvolger van de FUT haartransplantatie methode is daarin de grootste ontwikkeling geweest.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

Overnachten in Rotterdam

Wanneer u een haartransplantatie ondergaat is het fijn om dit te combineren met een overnachting. Daarnaast neemt u misschien iemand mee op de behandeldag die u brengt en aan het einde van de dag ophaalt. Dan is het fijn om te weten waar diegene terecht kan voor mooie winkels en gezellige café’s. Of wanneer u een consult en/of controle afspraak heeft gepland, kunt u dit combineren met een bezoek aan de Rotterdamse horeca.

Overnachting na een haartransplantatie FUE techniek

De Follicular Unit Extraction (FUE) is de nieuwste techniek voor haartransplantatie. Het wordt beschouwd als de beste methode vanwege zijn minimaal invasieve karakter in vergelijking met andere beschikbare technieken. Daardoor is het niet meer noodzakelijk om na de behandeling te overnachten dichtbij de kliniek. Het is niet nodig om kort na de behandeling terug te komen om hechtingen uit te laten halen, zoals bij de FUT gebruikelijk was. Het kan evengoed wel comfortabel zijn om de nacht voor en/of de nacht na uw behandeling te overnachten. Dat is met name prettig wanneer u ver van de kliniek woont.

Plan een gratis en vrijblijvend consult met een specialist

Persoonlijk en deskundig advies op locatie in Rotterdam

Zantman Kliniek is aangesloten bij