• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Haartransplantatie
Utrecht

Zantman Kliniek is al sinds 1976 specialist in haartransplantatie en verricht behandelingen volgens de laatste FUE technieken. Met een klein aantal haarklinieken in Nederland zijn er veel mensen die vanuit Utrecht naar Rotterdam reizen voor deze specifieke behandeling. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor haartransplantatie bij Zantman Kliniek Rotterdam. Dit kan gemakkelijk op afstand door middel van het telefonisch consult. Daarnaast geven we u onderaan de pagina onze favoriete adressen, zodat u een afspraak bij ons kunt combineren met een bezoek aan Rotterdamse hotels en horeca.

Telefonisch consult

Indien u meer dan een uur rijden van de kliniek af woont, is het fijn om eerst een telefonisch consult te plannen. Op basis van foto's kan er een advies gegeven worden over de behandelmogelijkheden. 

Telefonische consultagenda

U kunt via de online consultagenda een telefonische afspraak plannen. Wanneer u er niet uit komt met het vinden van een datum en tijd, kunt u contact opnemen met de assistente. Zij helpt u graag verder. 

Wat zijn de beste technieken?

In de afgelopen decennia zijn de haartransplantatietechnieken steeds meer verfijnd en daardoor beter geworden. De komst van de FUE methode als opvolger van de FUT haartransplantatie methode is daarin de grootste ontwikkeling geweest.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

Overnachten in Rotterdam

Wanneer u een haartransplantatie ondergaat is het fijn om dit te combineren met een overnachting. Daarnaast neemt u misschien iemand mee op de behandeldag die u brengt en aan het einde van de dag ophaalt. Dan is het fijn om te weten waar diegene terecht kan voor mooie winkels en gezellige café’s. Of wanneer u een consult en/of controle afspraak heeft gepland, kunt u dit combineren met een bezoek aan de Rotterdamse horeca.

Overnachting na een haartransplantatie FUE techniek

De Follicular Unit Extraction (FUE) is de nieuwste techniek voor haartransplantatie. Het wordt beschouwd als de beste methode vanwege zijn minimaal invasieve karakter in vergelijking met andere beschikbare technieken. Daardoor is het niet meer noodzakelijk om na de behandeling te overnachten dichtbij de kliniek. Het is niet nodig om kort na de behandeling terug te komen om hechtingen uit te laten halen, zoals bij de FUT gebruikelijk was. Het kan evengoed wel comfortabel zijn om de nacht voor en/of de nacht na uw behandeling te overnachten. Dat is met name prettig wanneer u ver van de kliniek woont.

Plan een gratis en vrijblijvend consult met een specialist

Persoonlijk en deskundig advies op locatie in Rotterdam

Zantman Kliniek is aangesloten bij