<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1057282981511170&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

DEMY DE ZEEUW

Oud-profvoetballer en mede-oprichter van kledingmerk BALR Demy de Zeeuw onderging negen jaar geleden zijn eerste haartransplantatie. Er waren nog stukjes  zijn haar weer verder terug dus dacht de oud-profvoetballer weer aan een haartransplantatie. “Mijn agenda was plotseling vrij door de coronacrisis en via een bekende had ik goede verhalen gehoord over Zantman Kliniek.”

“Ik kan me niet voorstellen nog kaal te zijn”
- Demy de Zeeuw

Het is het waard!

In zijn voetbalcarrière is Demy altijd kaal geweest. Toen wist hij al dat hij het mooier vond als hij wel haar had. “Met alle trainingen en wedstrijden hadden we vaak maar twee weken vakantie. Dat was niet genoeg tijd om een haartransplantatie te doen en het vervolgens mooi te laten genezen. Het genezingsproces kost tijd en je mag niet sporten voor een paar weken.” Nu kon hij het genezingsproces goed plannen in zijn agenda. “Ik moest het sporten en hardlopen even uitstellen anders vallen de haartjes al uit en is het resultaat minder goed. Het niet sporten was het waard.”

Er verzorgt uitzien doet heel veel

Met zijn bedrijven Wannahaves, BALR en 433 ontmoet Demy de grootste bazen op het gebied van social media. Een wereld waarin uiterlijk enorm belangrijk is. Maar dat is niet waarom de ondernemer voor een haartransplantatie koos. “Het maakt mij niet uit wat anderen ervan vinden. Ik vind het er zelf verzorgder uitzien. En als ik me goed voel over mezelf, merk ik dat in alles wat ik doe. Ik schaam me niet om over mijn haartransplantatie te praten. Dat taboe moet veel minder worden.”

De behandeling bij Zantman Kliniek

De behandeling was voor Demy niet nieuw. Toch vond hij het prettig dat alles via de telefoon nog eens werd uitgelegd. “Ook op de dag zelf kreeg ik duidelijk uitgelegd wat ik kon verwachten. Tijdens de behandeling waren de medewerkers heel betrokken en zorgzaam. Dat geeft vertrouwen.”

Resultaat vraagt om geduld

Op de behandelde plekken ziet Demy het al donkerder worden. “Het haar is nog heel kort, maar ik zie al wel verschil. Dat geeft mezelf meteen een beter gevoel. En ik hoef niks meer te bedekken.” Een aantal maanden na de behandeling zal Demy weer langsgaan om te controleren of alles geneest zoals het hoort.

 

“Ik ben heel lang kaal geweest, maar voel me beter met haar.”

Tot slot
Meer informatie over een haartransplantatie? Plan een consult gesprek met één van onze specialisten of bel ons voor een afspraak.

PLAN EEN GRATIS EN VRIJBLIJVEND CONSULTGESPREK 

persoonlijk en deskundig
Zantman-kliniek-082
DIRECT CONSULT PLANNEN
Zantman-kliniek-082