Welkom!

Hairplus medical care en Zantman Kliniek hebben hebben als klinieken altijd veel samengewerkt. Als gevolg daarvan is Hairplus medical care nu verder gegaan onder de naam Zantman Kliniek.

DEMY DE ZEEUW

Oud-profvoetballer en mede-oprichter van kledingmerk BALR Demy de Zeeuw onderging negen jaar geleden zijn eerste haartransplantatie. Zijn haar liep weer verder terug, dus dacht Demy de Zeeuw weer aan een haartransplantatie. “Mijn agenda was plotseling vrij door de coronacrisis en via een bekende had ik goede verhalen gehoord over Zantman Kliniek.

“Ik kan me niet voorstellen nog kaal te zijn”
– Demy de Zeeuw

Het is het waard!

In zijn voetbalcarrière is Demy de Zeeuw altijd kaal geweest. Toen wist hij al dat hij het mooier vond als hij wel haar had. “Met alle trainingen en wedstrijden hadden we vaak maar twee weken vakantie. Die tijd was te kort om een haartransplantatie te doen en het vervolgens mooi te laten genezen. Het genezingsproces kost tijd en je mag niet sporten voor een paar weken.” Nu kon Demy de Zeeuw de haartransplantatie en het genezingsproces goed plannen in zijn agenda. “Ik moest het sporten en hardlopen even uitstellen. Anders  vallen de haartjes al uit en is het resultaat minder goed. Het niet sporten was het waard.”

Er verzorgd uitzien doet heel veel

Met zijn bedrijven Wannahaves, BALR en 433 ontmoet Demy de Zeeuw de grootste bazen op het gebied van social media. In die wereld is uiterlijk enorm belangrijk. Maar dat is niet waarom ondernemer Demy de Zeeuw voor een haartransplantatie koos. “Het maakt mij niet uit wat anderen ervan vinden. Ik vind het er zelf verzorgder uitzien. En ales ik me goed voel over mezelf, merk ik dat in alles wat ik doe. Ik schaam me niet om over mijn haartransplantatie te praten. Dat taboe moet veel minder worden.”

De haartransplantatie van Demy de Zeeuw bij Zantman Kliniek

De behandeling van de haartransplantatie bij Demy de Zeeuw was niet nieuw voor hem. Toch vond hij het prettig dat alles via de telefoon nog eens werd uitgelegd. “Ook op de dag zelf kreeg ik duidelijk uitgelegd wat ik kon verwachten. Tijdens de behandeling waren de medewerkers heel betrokken en zorgzaam. Dat geeft vertrouwen.”

Het resultaat van de haartransplantatie van Demy de Zeeuw

Op de behandelde plekken ziet Demy het haar al donkerder worden. “Het haar is nog heel kort, maar ik zie al wel verschil. Dat geeft mezelf meteen een goed gevoel. En ik hoef niets meer te bedekken.” Een aantal maanden na de behandeling zal Demy weer langsgaan, om te controleren of alles geneest zoals het hoort.

“Ik ben heel lang kaal geweest, maar voel me beter met haar.”

Meer informatie over een haartransplantatie?

Wilt u meer weten over een haartransplantatie? Plan dan een gratis en vrijblijvend consultgesprek in met een van onze specialisten of bel ons om een afspraak te maken.


DELEN

Lees ook deze ervaringen

De haartransplantatie ervaring van

Chris Visser

“Ik ging er niet aan onderdoor dat ik haaruitval had, maar was er wel mee bezig. Dat is nu weg.”

De haartransplantatie ervaring van

Demy De zeeuw

“Het haar is nog heel kort, maar ik zie al wel verschil. Dat geeft mezelf meteen een beter gevoel.”

De haartransplantatie ervaring van

DENNIS SCHOUTEN

“Ik denk dat iedereen onzeker over bepaalde dingen is.. gelukkig heb ik dit kunnen oplossen.”

PLAN GRATIS EN VRIJBLIJVEND EEN CONSULTGESPREK