<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1057282981511170&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

DENNIS SCHOUTEN

Dennis Schouten, o.a. bekend als presentator van PowNed, bezocht Zantman Kliniek in Rotterdam voor een haartransplantatie behandeling.

Met één haartransplantatie zijn de inhammen herstelt en hoeft hij zich daar geen zorgen meer over te maken. Op Instagram deelt hij zijn opluchting. “Ik denk dat iedereen onzeker over bepaalde dingen is.. gelukkig heb ik dit kunnen oplossen. Vaarwel inhammen!”

Waarom deze behandeling

Dennis koos voor een inhammen haartransplantatie omdat zijn haarlijn bij de inhammen te ver naar achter begon te wijken. Dennis wilde er op tijd bij zijn omdat dan de mogelijkheden in de toekomst als de kaalheid verder toeslaat beter zijn dan wanneer je er later mee begint.

In eerste instantie twijfelde hij of hij dit wel wilde doen. Hij is immers pas halverwege de twintig. Toch koos hij na een gesprek bij Zantman Kliniek in Rotterdam voor een haartransplantatie. Dennis: “Ik werk voor de televisie. En dan merk je toch dat je ijdeler wordt.” Bovendien was hij erg te spreken over Zantman Kliniek en de behandeling: “Het team is ervaren en ze nemen de tijd voor goede begeleiding."

Doel van de behandeling

Een inhammen haartransplantatie wordt vaak via de FUE methode toegepast. Op deze manier hoeft er geen haar weggeschoren te worden. Dennis die toch al gewend was om zijn haar van achteren kort op de scheren was zo wel de prefecte kandidaat!

Kaalheid in de familie

Dennis: “Mijn vader en broer werden allebei vroeg kaal dus het was een kwestie van tijd. Ook heb ik nooit een ronde haarlijn gehad.” Drie jaar geleden zag Dennis dat zijn haar dunner werd en dat de haargrens op zijn voorhoofd terugliep. “Het zit gewoon in mijn genen. Ach, je kunt beter kaalheid in de familie hebben dan kanker, denk ik dan maar.”

Omdat Dennis voor de televisie werkt, en zijn eigen beeldmateriaal monteert, kijkt hij iedere dag veel naar zichzelf. “Ik ben daardoor wel kritisch tegenover mezelf, ook op hoe ik eruitzie. Mijn haar werd op een gegeven moment een onzekerheid.” Toen bleek dat een collega ook een haartransplantatie had ondergaan en er erg blij mee was, ging de jonge presentator kijken naar de opties.

Direct een vertrouwd gevoel

Via Google kwam hij terecht bij Zantman Kliniek. “Ik maakte een afspraak, had een gesprek bij de kliniek en het voelde direct vertrouwd. Ze waren geduldig en legde me alles goed uit.” Dennis kon snel terecht bij Zantman Kliniek. Maar hij wachtte toch even af, omdat het niet makkelijk was tijd vrij te maken in zijn drukke dagelijkse agenda. Toen hij eenmaal een lange draaiperiode achter de rug had, onderging hij de behandeling.

De behandeling

Hij koos voor de FUE haarsparende behandeling, waarbij alleen het donorgebied, een klein deel van de achterzijde van het hoofd, gemillimeterd wordt. “Als ik me volledig kaal had moeten scheren, dan had ik dat gedaan. Maar nu had ik deze optie, dus dan liever niet helemaal kaal.” De presentator is erg tevreden over de behandeling door dr. Olga van Putten - Rademaker. “Een vriendelijke vrouw met jarenlange ervaring. Ik had een fijn gevoel bij deze arts en het medisch team. Ze nam uitgebreid de tijd voor me.”

Zantman Kliniek denkt mee

Zantman Kliniek denkt mee met iedere cliënt en juist ook met relatief jonge mensen die voor een haartransplantatie komen. Het is belangrijk dat de behandeling namelijk toekomstproof is. Dennis beaamt dit. “Trekt mijn haar nog verder terug, dan kom ik terug om dat deel bij te laten werken. Zolang het haar op mijn achterhoofd stabiel blijft, geef ik de strijd tegen kaalheid niet op.”

Controle afspraak na 12 maanden

GRATIS EN VRIJBLIJVEND CONSULT MET EEN SPECIALIST

persoonlijk en deskundig
Zantman-kliniek-082
DIRECT CONSULT PLANNEN
Zantman-kliniek-082