Welkom!

Hairplus medical care en Zantman Kliniek hebben hebben als klinieken altijd veel samengewerkt. Als gevolg daarvan is Hairplus medical care nu verder gegaan onder de naam Zantman Kliniek.

Haarsparende haartransplantatie

Met de FUE haarsparende haartransplantatie is het mogelijk om de FUE behandeling uit te voeren, zonder het hele haar te millimeteren. Bij een haarsparende FUE behandeling wordt alleen een smalle strook haar in het donorgebied geschoren. Of soms bestaat het donorgebied alleen uit één of twee smallere stroken. Het overige haar valt dan over het donorgebied heen. Op deze manier kan het bestaande kapsel behouden worden. Voor mensen met lang haar is de FUE haarsparende methode een echte uitkomst. Een haarsparende FUE behandeling is mogelijk tot 1500 grafts.

Semi-haarsparende FUE

Een variatie op de FUE haarsparende haartransplantatie, is de semi-haarsparende transplantatie. Bij deze behandeling wordt het donorgebied opgeschoren. Het haar bovenop het hoofd kan tijdens de behandeling lang gehouden worden. Voor mensen met een opgeschoren kapsel is de FUE semi-haarsparende haartransplantatie behandeling een goede keuze. Het donorgebied wordt hoog opgeschoren tot de kruin. Deze behandeling is mogelijk tot 1500 of soms 1750 grafts.

‘Geweldig dat deze behandelingen vandaag de dag mogelijk zijn’

Sjors Ultee

HAARSPARENDE FUE GARANTIES

Met een haartransplantatie worden groepjes haarzakjes herverdeeld vanuit het donorgebied (meestal de achterkant van het hoofd), naar het te transplanteren gebied. Een haartransplantatie is een bewezen en betrouwbare methode om een gebied waar de haren zijn uitgevallen, blijvend te herstellen. Met een haarsparende haartransplantatie voor mannen en vrouwen bij Zantman Kliniek bent u zeker van de volgende garanties:

Meer dan 45 jaar ervaring: de behandelingen worden verricht door een team van zeer ervaren artsen en assistentes. Zantman Kliniek is al meer dan 45 jaar specialist in haartransplantatie behandelingen.

Zekerheid van goed resultaat: op iedere behandeling geven we een 100% tevredenheidsgarantie. Een advies voor de toekomst: we gaan zorgvuldig om met het beschikbare donorgebied en we implanteren met een natuurlijk resultaat.

Deskundige nazorg: wij vinden het belangrijk dat u ook na de haarsparende haartransplantatie behandeling altijd bij ons terecht kunt met vragen. Uw behandelend arts blijft ook in de jaren na uw behandeling beschikbaar voor advies en controleafspraken.

Een uitstekende haartransplantatie ervaring: klanten beoordelen ons met een 9,6. Bekijk de ervaringen van anderen.

BLOGS OVER HAARSPAREND

Om meer te lezen over de haarsparende behandeling kunt u de volgende blogs raadplegen:

Haartransplantatie zonder scheren.

Ontwikkelingen m.b.t. haartransplantatie bij vrouwen.

.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een haartransplantatie?

Een haartransplantatie is het verplaatsen van gezonde haarzakjes naar kale gebieden die ontstaan zijn door haaruitval. De FUE methode is wereldwijd de meest toegepaste haartransplantatie methode. Bij deze haartransplantatie behandeling worden de groepjes haarzakjes (grafts) één voor één uit het donorgebied weggehaald. Het donorgebied is in de meeste gevallen de achterzijde van het hoofd. Daarna worden deze geplaatst in het gebied waar het haar is uitgevallen. In de meeste gevallen wordt haaruitval veroorzaakt doordat de haarzakjes gevoelig zijn voor het DHT hormoon. De haren aan de achterzijde van het hoofd, zijn ongevoelig voor het DHT hormoon en zullen na verplaatsing nieuwe haren blijven produceren. Een haartransplantatie is daardoor een blijvende en natuurlijke oplossing voor het behandelen van haaruitval.

Welke haartransplantatiemethode is het beste voor de inhammen?

Een inhammen haartransplantatie kan zowel als FUT als FUE behandeling worden gedaan. De FUE is wereldwijd de meest populaire behandelmethode. Bij de FUE methode is het voor de inhammen vaak mogelijk om de behandeling haarsparend (zonder scheren) uit te voeren.

Zijn er risico’s verbonden aan een haartransplantatie behandeling?

De kans op medische complicaties bij een haartransplantatie is minimaal. De oppervlakkige wondjes in de huid herstellen over het algemeen zeer voorspoedig. Een kanttekening daarbij is dat de behandeling uitgevoerd wordt in een daarvoor bestemde medische omgeving en volgens de juiste behandelprotocollen. Bij een goede haarkliniek zal dit op orde zijn.

Hoe lang is het zichtbaar dat er een behandeling heeft plaats gevonden?

Direct na de haartransplantatie
Direct na de behandeling zijn er kleine korstjes zichtbaar tot ongeveer 7 tot 10 dagen na de behandeling. Daarna kunnen anderen niet meer zien dat u een behandeling aan de hoofdhuid heeft ondergaan.
Daarop volgende maanden
Na ongeveer 4 tot 6 maanden zal er weer haar beginnen te groeien op plekken waar u eerder geen haar had. Dit gaat heel geleidelijk en zal daardoor onopvallend zijn. De eerste haren zijn iets fijner van structuur dan de volgende haren die door de getransplanteerde haarzakjes geproduceerd worden. Een jaar na de behandeling is het resultaat volledig zichtbaar.

Wat zijn de kosten van een haarsparende behandeling?

De kosten van een haartransplantatie zijn afhankelijk van het benodigde aantal grafts (groepjes haarzakjes). Een kleine behandeling is 500 grafts, een gemiddelde is 1500 grafts en een grote behandeling is 2000+ grafts. Voor een haarsparende behandeling wordt een toeslag gerekend, omdat de behandeling complexer en meer tijd kost.
De haartransplantatie kosten staan overzichtelijk op de pagina ‘kosten haartransplantatie‘ die te vinden is in het hoofdmenu. Op deze pagina staan ook de beschikbare Last Minute data en zijn de overige lopende aanbiedingen te vinden.

Hoeveel grafts (groepjes haarzakjes) heb ik nodig voor een behandeling?

Het aantal benodigde grafts voor een haartransplantatie behandeling hangt af van twee factoren. Dat zijn uw persoonlijke wensen en het beschikbare donormateriaal (meestal de achterzijde van uw hoofd). U kunt per e-mail een prijs- en behandelindicatie aanvragen. De foto’s van het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij ook uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum
U ontvangt dan binnen 1 werkdag een prijs- en behandelindicatie per e-mail.

Plan een gratis en vrijblijvend consult met een specialist