• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Haarsparende haartransplantatie

Met de FUE haarsparende haartransplantatie is het mogelijk om een haartransplantatie zonder scheren van het hele hoofdhaar uit te voeren. Bij een haarsparende FUE behandeling wordt alleen een smalle strook haar in het donorgebied geschoren. Of soms bestaat het donorgebied alleen uit één of twee smallere stroken. Het overige haar valt dan over het donorgebied heen. Op deze manier kan het bestaande kapsel behouden worden. Voor mensen met lang haar is de FUE haarsparende methode een echte uitkomst. Een haartransplantatie zonder scheren is mogelijk tot 1500 grafts.

Semi-haarsparende FUE

Een variatie op de FUE haarsparende haartransplantatie, is de semi-haarsparende transplantatie. Bij deze behandeling wordt het donorgebied opgeschoren. Het haar bovenop het hoofd kan tijdens de behandeling lang gehouden worden. Voor mensen met een opgeschoren kapsel is de FUE semi-haarsparende haartransplantatie behandeling een goede keuze. Het donorgebied wordt hoog opgeschoren tot de kruin. Deze behandeling is mogelijk tot 1500 of soms 1750 grafts.

Haarsparende FUE garanties

Met een haartransplantatie worden groepjes haarzakjes herverdeeld vanuit het donorgebied (meestal de achterkant van het hoofd), naar het te transplanteren gebied. Een haartransplantatie is een bewezen en betrouwbare methode om een gebied waar de haren zijn uitgevallen, blijvend te herstellen. Met een haarsparende haartransplantatie voor mannen en vrouwen bij Zantman Kliniek bent u zeker van de volgende garanties:

Meer dan 45 jaar ervaring: de behandelingen worden verricht door een team van zeer ervaren artsen en assistentes. Zantman Kliniek is al meer dan 45 jaar specialist in haartransplantatie behandelingen.

Zekerheid van goed resultaat: op iedere behandeling geven we een 100% tevredenheidsgarantie. Een advies voor de toekomst: we gaan zorgvuldig om met het beschikbare donorgebied en we implanteren met een natuurlijk resultaat.

Deskundige nazorg: wij vinden het belangrijk dat u ook na de haarsparende haartransplantatie behandeling altijd bij ons terecht kunt met vragen. Uw behandelend arts blijft ook in de jaren na uw behandeling beschikbaar voor advies en controleafspraken.

Een uitstekende haartransplantatie ervaring: klanten beoordelen ons met een 9,6. Bekijk de ervaringen van anderen.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

De haartransplantatie behandeling procedure

Een transplantatie is een medische procedure om haarverlies te behandelen en de effecten van haaruitval te herstellen. Na een behandeling is het getransplanteerde haar niet van het eigen haar te onderscheiden.

Veelgestelde vragen

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met een specialist.

Zantman Kliniek is aangesloten bij