• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Alopecia Universalis

Alopecia Universalis houdt in dat u snel al uw haar verliest. Dus ook uw wimpers, wenkbrauwen en schaamhaar. Men denkt dat het een auto immuunziekte is waar nog geen genezing voor bestaat. Alopecia Universalis kan kort maar krachtig toeslaan en het kan ook weer net zo snel genezen zijn. Hoe lang het duurt voordat het haar weer […]

Alopecia Universalis houdt in dat u snel al uw haar verliest. Dus ook uw wimpers, wenkbrauwen en schaamhaar.

Men denkt dat het een auto immuunziekte is waar nog geen genezing voor bestaat. Alopecia Universalis kan kort maar krachtig toeslaan en het kan ook weer net zo snel genezen zijn.

Hoe lang het duurt voordat het haar weer gaat groeien is met geen mogelijkheid te zeggen. Bij de één maanden bij de ander jaren.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

Drs. O.W. van Putten-Rademaker, MSc.
Haartransplantatie arts
BIG 59023398801
Drs. O.W. van Putten-Rademaker, MSc, werkt als haartransplantatie arts bij Zantman Kliniek. Met meer dan 35 jaar is zij de meest ervaren haartransplantatie specialist van Nederland. "De zorgvuldige manier van werken bij Zantman Kliniek spreekt mij aan. Daarmee haal je de best mogelijke resultaten met het beschikbare donormateriaal." Haar artikelen gaan over haaruitval in het algemeen en haaruitval preventie in het bijzonder.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij