• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Baardtransplantatie en snortransplantatie

Afgelopen jaren is het taboe omtrent haartransplantatie doorbroken. De huidige ‘haartrend’ betreft nu een volle baard en snor. Veel mensen hebben echter geen baardgroei. Een baardtransplantatie en snortransplantatie is daarom momenteel een hot item. Zantman kliniek heeft al meer dan 35 jaar ervaring met haartransplantatie. In deze 35 jaar heeft haartransplantatie interessante ontwikkelingen doorgemaakt. Zo […]

Afgelopen jaren is het taboe omtrent haartransplantatie doorbroken. De huidige ‘haartrend’ betreft nu een volle baard en snor. Veel mensen hebben echter geen baardgroei. Een baardtransplantatie en snortransplantatie is daarom momenteel een hot item.

Zantman kliniek heeft al meer dan 35 jaar ervaring met haartransplantatie. In deze 35 jaar heeft haartransplantatie interessante ontwikkelingen doorgemaakt. Zo wordt tegenwoordig in Nederland bijna alleen nog maar de FUE haartransplantatie toegepast. Deze vorm van haartransplantatie geeft geen littekens en heeft een zeer korte hersteltijd.

Tijdens een haartransplantatie worden haren vanuit het donorgebied getransplanteerd naar het gewenste ontvangstgebied op het hoofd. Het wordt tegenwoordig steeds populairder om haar te transplanteren van het donorgebied naar de wangen en bovenlip. Veel mensen kampen tegenwoordig namelijk met weinig baardgroei. Men vindt lang haar bij vrouwen ‘vrouwelijk’. Baardgroei wordt bij mannen gezien als ‘mannelijk’. Overweegt u ook een baartransplantatie of snortransplantatie?

baardtransplantatie-snortransplantatie-Baardtransplantatie en snortransplantatie

De baardgroei verschilt sterk per persoon. Sommige mensen hebben sterke baardgroei en andere mannen bijna niet. Dit kan door de desbetreffende persoon als zeer storend worden beschouwd. Gelukkig is hier tegenwoordig iets aan te doen. Sommige mannen kiezen alleen voor een snortranslantatie. Er zijn ook mannen die kiezen voor een baardtransplantatie en snortransplantatie.

Een vollere baard dankzij Zantman kliniek

Wilt u ook een vollere baard? Of wilt u eindelijk uw snor kunnen laten staan. Dan is een baardtransplantatie of snortransplantatie mogelijk iets voor u. Zantman kliniek heeft veel ervaring met deze vorm van haartransplantatie. U kunt nu geheel gratis en vrijblijvend een consult bij ons inplannen. Dit kunt u online doen of u kunt per telefoon een consult inplannen.

Zantman kliniek met nieuwsitem over baardtransplantatie in Hart van Nederland.

Op dinsdag 1 april is er in de uitzending van het SBS6 programma Hart Van Nederland een nieuwsitem over baardtransplantatie te zien. Hierin zal Ed Maat van haartransplantatie kliniek Zantman kliniek aan het woord komen. Baardtransplantatie wordt gezien als een ware trend onder jonge mannen. We zullen deze uitzending spoedig met u delen via de website en ons YouTube kanaal.

 

 

 

 

 

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

C.C.J.M. Jaspers-Bouma
Haartransplantatie consulente
BIG 79002390930
C.C.J.M. Jaspers-Bouma is werkzaam bij Zantman Kliniek als haartransplantatie consulente. Ze is al meer dan 40 jaar werkzaam als verpleegkundige. "Ik vind het belangrijk om met consulten de tijd te nemen voor mensen en hen echt een persoonlijk en compleet advies te geven." Ze schrijft artikelen over de vragen die ze frequent voorbij hoort komen tijdens haar consulten. Daarnaast schrijft ze over de verschillende haartransplantatie methoden en technieken.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij