• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Belangrijkste onderzoeken naar haartransplantatie

Er zijn in de haartransplantatie branche continu interessante ontwikkelingen aan de gang. Er wordt veel geld geïnvesteerd in onderzoek naar haargroeimiddelen. Er wordt daarnaast ook veel geld geïnvesteerd in haartransplantatie onderzoek. Wij houden als haarkliniek dergelijke onderzoeken en belangrijke ontwikkelingen uiteraard goed in de gaten. Daarnaast doen wij in samenwerking met het Haartransplantatie Centrum ook […]

Er zijn in de haartransplantatie branche continu interessante ontwikkelingen aan de gang. Er wordt veel geld geïnvesteerd in onderzoek naar haargroeimiddelen. Er wordt daarnaast ook veel geld geïnvesteerd in haartransplantatie onderzoek. Wij houden als haarkliniek dergelijke onderzoeken en belangrijke ontwikkelingen uiteraard goed in de gaten. Daarnaast doen wij in samenwerking met het Haartransplantatie Centrum ook veel onderzoek. Dit maakt Zantman kliniek een voorloper op het gebied van innovatie.

Haartransplantatie onderzoek en ontwikkelingen

Er zijn continu ontwikkelingen binnen onze branche. De belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van haartransplantatie zijn:

–          De FUE haartransplantatie wordt steeds verder verbeterd. De FUT haartransplantatie wordt daarentegen steeds minder uitgevoerd en er is in Nederland bijna geen kliniek meer te vinden die deze behandeling nog adviseert.

–          De haarsparende haartransplantatie behandeling wordt door Zantman kliniek verder geprofessionaliseerd. Er zijn slechts weinig klinieken die dezelfde haartransplantatie volumes kunnen behalen als onze haarkliniek.

–          Er is een haartransplantatie robot ontwikkeld, maar lijkt nog weinig steun te krijgen door behandelaars.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

Drs. F.Y. van Osnabrugge, MSc
Haartransplantatie arts
BIG 49929106401
Drs. F.Y van Osnabrugge werkt als haartransplantatie arts bij Zantman Kliniek. "Het persoonlijke contact met mensen en de precieze manier van werken, spreken mij erg aan in het haartransplantatie vak." Met haar eerdere ervaring als huisarts, begrijpt ze hoe belangrijk vertrouwen en zekerheid is voor mensen die een medische behandeling ondergaan. De artikelen die ze schrijft, dragen bij aan een goede voorbereiding op een haartransplantatie en maken duidelijk wat belangrijk is voor de nazorg. Daarnaast schrijft ze over belangrijke onderzoeken op het gebied van haar, haaruitval en haartransplantatie.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij