• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Coronal Sagitaal Slits

Wat zijn coronal sagitaal slits? De coronal sagitaal slits (incisies) waarin de grafts worden geplaatst worden in de natuurlijke groeirichting van de (nog) bestaande haren gezet. Dit zorgt voor een natuurlijke stand en groeirichtring van het haar in het transplantatiegebied.

Wat zijn coronal sagitaal slits?

De coronal sagitaal slits (incisies) waarin de grafts worden geplaatst worden in de natuurlijke groeirichting van de (nog) bestaande haren gezet. Dit zorgt voor een natuurlijke stand en groeirichtring van het haar in het transplantatiegebied.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

C.C.J.M. Jaspers-Bouma
Haartransplantatie consulente
BIG 79002390930
C.C.J.M. Jaspers-Bouma is werkzaam bij Zantman Kliniek als haartransplantatie consulente. Ze is al meer dan 40 jaar werkzaam als verpleegkundige. "Ik vind het belangrijk om met consulten de tijd te nemen voor mensen en hen echt een persoonlijk en compleet advies te geven." Ze schrijft artikelen over de vragen die ze frequent voorbij hoort komen tijdens haar consulten. Daarnaast schrijft ze over de verschillende haartransplantatie methoden en technieken.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij