• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

De kracht van focus

Bij Zantman Kliniek creëren we resultaat door ervaring én door focus. Sinds 1976 zijn we de kliniek voor bewezen haartransplantaties met persoonlijke aandacht. Al ruim 45 jaar richt Zantman Kliniek zich specifiek op haartransplantatie behandelingen.

Bij Zantman Kliniek staan oog voor detail en persoonlijke zorg voor de cliënt centraal. Dit is terug te zien in de adviezen die we geven, in onze behandelingen en in de nazorg die we bieden. Omdat we ons volledig focussen op haartransplantaties, kunnen we ook verschillende complexere haartransplantatie behandelingen aanbieden. Denk aan de haarsparende FUE methode, wenkbrauw- en baard haartransplantaties, kroes haartransplantaties en een reconstructieve haartransplantatie. Zantman Kliniek is volledig gespecialiseerd in dit vakgebied. In combinatie met de jarenlange ervaring maakt het dat we een vertrouwd adres zijn voor het oplossen van problemen rondom haaruitval.

Voordelen van een focuskliniek

We zetten de verschillende voordelen van focus voor u op een rijtje:

Toegankelijkheid

Vergeleken met ziekenhuizen, kunnen patiënten eerder bij onze kliniek terecht. Dit geldt niet alleen voor het eerste consult, maar ook voor de behandeling zelf. Het verschil in wachttijd is in sommige gevallen enkele weken of maanden.

Kwaliteit

Als u kiest voor Zantman Kliniek, kiest u voor een behandeling die volledig is afgestemd op uw persoonlijke situatie. De behandelingen worden uitgevoerd door een ervaren en deskundig medisch team. De hele kliniek en alle medewerkers zijn gericht op het goed laten verlopen van één type specialistische behandeling, namelijk de haartransplantatie. De klanttevredenheid van Zantman Kliniek is daardoor erg hoog.

Vernieuwing

Tot slot is er bij Zantman Kliniek alle aandacht voor één vakgebied ook op het gebied van innovatie. Er wordt daardoor gewerkt met de nieuwste en beste behandeltechnieken. Op dit moment is dat de FUE behandeling en alle variaties die daarbinnen mogelijk zijn. Bij Zantman Kliniek kunnen we de behandeling volledig aanpassen aan uw wensen en situatie.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor een haartransplantatie? Neem dan contact met ons op of plan een consult bij ons in. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden die er zijn.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

C.C.J.M. Jaspers-Bouma
Haartransplantatie consulente
BIG 79002390930
C.C.J.M. Jaspers-Bouma is werkzaam bij Zantman Kliniek als haartransplantatie consulente. Ze is al meer dan 40 jaar werkzaam als verpleegkundige. "Ik vind het belangrijk om met consulten de tijd te nemen voor mensen en hen echt een persoonlijk en compleet advies te geven." Ze schrijft artikelen over de vragen die ze frequent voorbij hoort komen tijdens haar consulten. Daarnaast schrijft ze over de verschillende haartransplantatie methoden en technieken.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij