• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Dutasteride

Wat is dutasteride? Dermatologen beginnen nu ook Dutasteride te gebruiken als alternatief voor Finasteride. Dit medicijn werkt op dezelfde manier, het remmen van 5-alpha-reductase dat testosteron omzet naar Dihydrotestosteron (DHT). Dutasteride blokkeert beide enzymen die aanwezig zijn in de binnenste wortelschede van het haar. In proeven is aangetoond dat Dutasteride meer enzym I dan Finasteride […]

Wat is dutasteride?

Dermatologen beginnen nu ook Dutasteride te gebruiken als alternatief voor Finasteride. Dit medicijn werkt op dezelfde manier, het remmen van 5-alpha-reductase dat testosteron omzet naar Dihydrotestosteron (DHT). Dutasteride blokkeert beide enzymen die aanwezig zijn in de binnenste wortelschede van het haar. In proeven is aangetoond dat Dutasteride meer enzym I dan Finasteride blokkeert.

Echter, dit medicijn is nog niet in Nederland in de vrije handel tegen haaruitval. Zantman Kliniek adviseert Finasteride en Minoxidil tegen haaruitval.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

Drs. O.W. van Putten-Rademaker, MSc.
Haartransplantatie arts
BIG 59023398801
Drs. O.W. van Putten-Rademaker, MSc, werkt als haartransplantatie arts bij Zantman Kliniek. Met meer dan 35 jaar is zij de meest ervaren haartransplantatie specialist van Nederland. "De zorgvuldige manier van werken bij Zantman Kliniek spreekt mij aan. Daarmee haal je de best mogelijke resultaten met het beschikbare donormateriaal." Haar artikelen gaan over haaruitval in het algemeen en haaruitval preventie in het bijzonder.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij