• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Een kliniek kiezen op basis van gevoel?

Wanneer er veel is om te kiezen, kan het soms behoorlijk lastig zijn om een goede keuze te maken. Dit geldt voor zowel producten als diensten. Een dienst is echter minder tastbaar, omdat het echt mensenwerk is. Om deze reden is het gevoel dat u bij een dienst als een haartransplantatie krijgt, van doorslaggevend belang. Het is belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij de mensen die de behandeling gaan uitvoeren.

Er zijn grote verschillen tussen haarklinieken ook al lijkt de dienst die aangeboden wordt nauwelijks te verschillen. De manier van communiceren kan bijvoorbeeld anders zijn en van grote invloed zijn op de ervaring die u heeft met de behandelaars. Per persoon kan het verschillen welke haarkliniek als “fijn” of als “prettig” wordt beschouwd. Er zijn klinieken die ervoor kiezen om heel zakelijk met u om te gaan. Er zijn echter ook klinieken die kiezen voor een heel benaderbare houding.

Krijgt u er een goed gevoel bij?

Vrijwel iedereen heeft een voorkeur en er zijn een aantal zaken erg belangrijk bij de keuze van een haartransplantatie kliniek. In eerste instantie kijken mensen vaak naar de haartransplantatie mogelijkheden en methoden. Daarin kiest vrijwel iedereen voor de FUE haartransplantatie behandeling. Simpelweg omdat dit op dit moment de meest aantrekkelijke methode is. Binnen het spectrum van FUE zijn er variaties mogelijk die soms als heilige graal aan mensen aangeboden worden. Over het algemeen kan gesteld worden dat de manier van werken en communiceren het grootste verschil maakt bij een haartransplantatie behandeling. Daarbinnen vallen ook eventuele keuzes voor instrumentaria en het advies wat u ontvangt.

In eerste instantie kijken mensen vaak op internet hoe veilig en betrouwbaar een haarkliniek is. Dit wordt gedaan door te kijken naar ervaringen van anderen, door voor en na foto’s te bestuderen, door te kijken hoe professioneel de haarkliniek er uit ziet of er veel bekende Nederlanders zijn die voor de kliniek kiezen, etc.

Deze duidelijke kenmerken zijn vaak een eerste stap in het keuzeproces. Nadat er verschillende potentiële klinieken zijn geselecteerd, wordt het tijd om naar de klinieken te gaan voor een consult. Eigenlijk is een consult op locatie toch het beste om een echt beeld te krijgen van een kliniek. Om die reden is het ook zeker aan te bevelen om bij verschillende klinieken deze gesprekken te plannen.

Ervaar het zelf

We nodigen u natuurlijk graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult bij onze haarkliniek. Neem contact met ons op of plan eenvoudig een gratis en vrijblijvend consultgesprek in de online consultagenda. Dan kunt u binnenkort kennis maken met medisch team van Zantman kliniek en geven wij u een persoonlijk advies en prijsopgave. We kijken uit naar uw komst.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

C.C.J.M. Jaspers-Bouma
Haartransplantatie consulente
BIG 79002390930
C.C.J.M. Jaspers-Bouma is werkzaam bij Zantman Kliniek als haartransplantatie consulente. Ze is al meer dan 40 jaar werkzaam als verpleegkundige. "Ik vind het belangrijk om met consulten de tijd te nemen voor mensen en hen echt een persoonlijk en compleet advies te geven." Ze schrijft artikelen over de vragen die ze frequent voorbij hoort komen tijdens haar consulten. Daarnaast schrijft ze over de verschillende haartransplantatie methoden en technieken.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij