• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Kun je er jonger uitzien door een haartransplantatie?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom mensen een haartransplantatie laten uitvoeren. Vaak is de belangrijkste reden om weer een mooie bos met haar te krijgen. Kunt u zich hierin vinden? Mannen die kaal beginnen te worden, gaan vaak extra letten op de haarsituatie van andere personen. Mogelijk herkent u zich hier wel in. Wanneer er […]

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom mensen een haartransplantatie laten uitvoeren. Vaak is de belangrijkste reden om weer een mooie bos met haar te krijgen. Kunt u zich hierin vinden? Mannen die kaal beginnen te worden, gaan vaak extra letten op de haarsituatie van andere personen. Mogelijk herkent u zich hier wel in. Wanneer er nog geen sprake is van haaruitval, kunnen de mooiste kapsels worden aangemeten. Dat verandert wanneer u kaal begint te worden. Het wordt dan iedere keer lastiger om het kapsel te laten knippen dat u graag wilt. Op een gegeven moment treedt er kaalheid op, waardoor er eigenlijk alleen nog een gemillimeterd kapsel nodig is.

Welke invloed heeft een haartransplantatie op uw geschatte leeftijd?

Er zijn verschillende onderzoeken gedaan, waarbij foto’s van mensen vóór en na de haartransplantatie zijn voorgelegd. Het verrast u vast niet dat de mensen na de haartransplantatie gemiddeld jonger werden geschat dan voor de haartransplantatie. In sommige gevallen scheelde de schatting zelfs zo’n 10 jaar. Het haartransplantatie resultaat is vaak pas zichtbaar na ongeveer 12 maanden. Wanneer dit jaar nog wordt opgeteld bij de eerder genoemde 10 jaar, zien sommige mensen die een haartransplantatie hebben laten uitvoeren er dus zelfs meer dan 10 jaar jonger uit.

Wat voor resultaat kunt u van de haartransplantatie verwachten?

Het haartransplantatie resultaat kan per persoon sterk verschillen. Dit hangt uiteraard van verschillende factoren af. In hoeverre heeft u al last van haaruitval. Beperkt dit zich tot een gedeelte van de inhammen of bent u al vrijwel helemaal kaal? Is het donorgebied goed? Heeft u nog uw gehele donorgebied en bevat dit dikke haren? Daarnaast is de haarkleur en de kleur van de hoofdhuid ook van invloed op hoe het resultaat er uiteindelijk uit ziet.

Wilt u er ook 10 jaar jonger uitzien?

Hoeveel jonger u er uitziet na de haartransplantatie, is natuurlijk moeilijk in te schatten. U kunt hier wel een idee van krijgen door verschillende voor- en na foto’s te bestuderen van cliënten met een soortgelijke haarsituatie. U kunt een gedeelte van de foto’s online zien. Het is ook mogelijk om tijdens het consult verschillende mooie voorbeelden te ontvangen.

Heeft u vragen over haaruitval preventie en haartransplantatie?

Neemt u dan contact met ons op of plan eenvoudig een gratis en vrijblijvend consultgesprek in onze online agenda. Dan kunnen wij u een persoonlijk advies en prijsopgave geven.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

C.C.J.M. Jaspers-Bouma
Haartransplantatie consulente
BIG 79002390930
C.C.J.M. Jaspers-Bouma is werkzaam bij Zantman Kliniek als haartransplantatie consulente. Ze is al meer dan 40 jaar werkzaam als verpleegkundige. "Ik vind het belangrijk om met consulten de tijd te nemen voor mensen en hen echt een persoonlijk en compleet advies te geven." Ze schrijft artikelen over de vragen die ze frequent voorbij hoort komen tijdens haar consulten. Daarnaast schrijft ze over de verschillende haartransplantatie methoden en technieken.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij