• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

FOX-test

Indien u serieus geïnteresseerd bent in een FUE haartransplantatie willen wij als kliniek ook de zekerheid hebben dat u geschikt bent voor deze haartransplantatie methode. Wanneer de behandelend arts niet 100% overtuigd is dat u een goede kandidaat bent voor een FUE haartransplantatie wordt een zogenaamde FOX-test gedaan.

Deze test neemt ongeveer een half uur in beslag. Bij deze test worden onder plaatselijke verdoving een tiental grafs uit het donorgebied verwijderd en daarna beoordeeld op kwaliteit. Op basis van de uitslag van deze test kan met zekerheid vastgesteld worden of u een geschikte kandidaat bent voor een FUE haartransplantatie.

De verwijderde follikels worden niet teruggeplaatst omdat het terugplaatsen voor zowel de FUE als de FUT methode gelijk is. Dit betekent ook dat u direct na de FOX-test weer volledig normaal kunt functioneren.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

C.C.J.M. Jaspers-Bouma
Haartransplantatie consulente
BIG 79002390930
C.C.J.M. Jaspers-Bouma is werkzaam bij Zantman Kliniek als haartransplantatie consulente. Ze is al meer dan 40 jaar werkzaam als verpleegkundige. "Ik vind het belangrijk om met consulten de tijd te nemen voor mensen en hen echt een persoonlijk en compleet advies te geven." Ze schrijft artikelen over de vragen die ze frequent voorbij hoort komen tijdens haar consulten. Daarnaast schrijft ze over de verschillende haartransplantatie methoden en technieken.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij