• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Haargroei middelen en stamcellen

HAARGROEI MIDDELEN EN STAMCELLEN. Wetenschappers staan aan de vooravond van bijzondere medische doorbraken op het gebied van haaruitval. Het meeste wordt verwacht van de studies met betrekking tot de nieuwste stamcel technologie. Er zijn al goede resultaten bereikt in dierproeven en in de nabije toekomst worden proeven op mensen verwacht. Waarschuwing. Stamcellen zijn nu een […]

HAARGROEI MIDDELEN EN STAMCELLEN.

Wetenschappers staan aan de vooravond van bijzondere medische doorbraken op het gebied van haaruitval. Het meeste wordt verwacht van de studies met betrekking tot de nieuwste stamcel technologie. Er zijn al goede resultaten bereikt in dierproeven en in de nabije toekomst worden proeven op mensen verwacht.

Waarschuwing. Stamcellen zijn nu een hype geworden en men ziet nu ook al dubieuze bedrijven op de markt komen met stamcelproducten die niet bewezen hebben te werken.

Een lange geschiedenis. De haaruitval industrie heeft een zeer lange geschiedenis van misleidende informatie met betrekking tot het genezen van haaruitval.

haargroeimiddel

Was het maar waar. Even nadenken. Stel er is werkelijk een bedrijf dat met gebruikmaking van stamcellen uw haaruitval kon genezen? In dat geval zullen er uitgebreide studies en verslagen van klinische tests moeten zijn. De media zal hierop zeker inspelen en zal het wellicht op de voorpagina komen, zoals Minoxidil een aantal jaren geleden.

Haarfollikel miniaturisatie (De voorloper van haaruitval). Daarvoor zijn belangrijke fysiologische mechanismen verantwoordelijk zoals DHT (Dihydrotestosteron) productie, kalium-ion kanaal degradatie, afwijkingen in de haarcyclus en zo nog een aantal mechanismen. Het willekeurig implanteren van stamcellen in de hoofdhuid zal geen hernieuwde haargroei op leveren.

De effectiviteit van een behandeling dient te worden aangetoond door middel van grondige wetenschappelijke testen. Ook moeten researchers kunnen aantonen waarom hun product effectief is. Kunnen zij dit niet, dan werkt het waarschijnlijk niet.

Deze publicatie wordt u aangeboden door Zantman kliniek.

Zantman kliniek scoort zeer goed op het gebied van haartransplantatie.

 

.

 

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

Drs. O.W. van Putten-Rademaker, MSc.
Haartransplantatie arts
BIG 59023398801
Drs. O.W. van Putten-Rademaker, MSc, werkt als haartransplantatie arts bij Zantman Kliniek. Met meer dan 35 jaar is zij de meest ervaren haartransplantatie specialist van Nederland. "De zorgvuldige manier van werken bij Zantman Kliniek spreekt mij aan. Daarmee haal je de best mogelijke resultaten met het beschikbare donormateriaal." Haar artikelen gaan over haaruitval in het algemeen en haaruitval preventie in het bijzonder.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij