• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Haartransplantatie als bescherming

Haartransplantatie als schoonheidsingreep Een mooie volle bos haar, dat wil (bijna) iedereen wel. Over het algemeen vinden we dat mensen met een flinke bos haar er mooier uitzien dan mensen met dun haar of inhammen. Sommigen, voornamelijk mannen, kiezen ervoor om het haar te millimeteren of in zijn geheel af te scheren.  Anderen kiezen ervoor […]

Haartransplantatie als schoonheidsingreep

Een mooie volle bos haar, dat wil (bijna) iedereen wel. Over het algemeen vinden we dat mensen met een flinke bos haar er mooier uitzien dan mensen met dun haar of inhammen. Sommigen, voornamelijk mannen, kiezen ervoor om het haar te millimeteren of in zijn geheel af te scheren.  Anderen kiezen ervoor om een haartransplantatie te ondergaan om hun jeugdige bos haar weer terug te krijgen. Zeker nu cosmetische ingrepen steeds meer als normaal worden gezien is een haartransplantatie een serieuze optie voor velen.

Haartransplantatie als bescherming tegen stoten

Naast dat een gezonde bos haar er mooi uit ziet heft het dus ook een beschermende functie. Een daarvan is de bescherming tegen stoten en klappen. De haren op je hoofd fungeren als een soort stootkussen, het verzacht de klap en voorkomt dat scherpe voorwerpen tegen de hoofdhuid komen. Het is natuurlijk wel afhankelijk van de impact van de klap, maar zachte klappen zijn uitstekend op te vangen door de hoofdharen waardoor je hoofd(huid) minder snel beschadigd zal worden

Haartransplantatie als bescherming tegen de zon

Per jaar gaan er liters en liters zonnebrand doorheen in Nederland, en dit heeft natuurlijk een goede reden. We willen de huid beschermen tegen de schadelijke straling van de zon. Men smeert zich overal goed in: rug, schouders, benen, buik, gezicht, boven op het hoofd? Met een flinke bos haar hoef je je geen zorgen te maken over je hoofdhuid. Ben je echter kalend, heb je een dunne haargroei of zelfs helemaal kaal, dan is het toch echt wel prettig als ook de bovenkant van je hoofd is ingesmeerd met een goede laag zonnebrand. De straling van de zon is zeer schadelijk voor onze huid dus vergt je hoofdhuid een goede bescherming. De beste bescherming? Niet de factor 50 die je bij de lokale drogist haalt, maar gewoon een gezonde bos haar. Het is dan ook geen verrassing dat dit een goede beweegreden is om een haartransplantatie te overwegen.

Beweegredenen voor een haartransplantatie

De beweegredenen voor een haartransplantatie lopen dus uiteen. Wat de motivatie ook is, raadpleeg altijd een ervaren specialist om te bekijken en bespreken wat de beste optie is en of een haartransplantatie daadwerkelijk is wat je zoekt. Ook kun je kiezen tussen verschillende behandelingen die ieder hun eigen voor- en nadelen hebben. Zantman kliniek gaat graag vrijblijvend een gesprek aan en voorziet je graag van meer informatie over de verschillende soorten behandelingen. Tot die tijd, goed blijven smeren tijdens die zonvakantie!

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

C.C.J.M. Jaspers-Bouma
Haartransplantatie consulente
BIG 79002390930
C.C.J.M. Jaspers-Bouma is werkzaam bij Zantman Kliniek als haartransplantatie consulente. Ze is al meer dan 40 jaar werkzaam als verpleegkundige. "Ik vind het belangrijk om met consulten de tijd te nemen voor mensen en hen echt een persoonlijk en compleet advies te geven." Ze schrijft artikelen over de vragen die ze frequent voorbij hoort komen tijdens haar consulten. Daarnaast schrijft ze over de verschillende haartransplantatie methoden en technieken.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij