• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Startpagina haartransplantatie

Wanneer u iets aan uw haar wilt laten doen, wanneer dit dunner wordt of wanneer u kaal wordt, is een haartransplantatie vaak een goede oplossing. Maar hoe weet u nu precies waar u het beste terecht kunt voor een haartransplantatie behandeling? Er zijn verschillende manieren om een haarkliniek te selecteren, welke u vertrouwt. U heeft […]

Wanneer u iets aan uw haar wilt laten doen, wanneer dit dunner wordt of wanneer u kaal wordt, is een haartransplantatie vaak een goede oplossing. Maar hoe weet u nu precies waar u het beste terecht kunt voor een haartransplantatie behandeling?

Er zijn verschillende manieren om een haarkliniek te selecteren, welke u vertrouwt. U heeft uiteraard onder andere de mogelijkheid om online te zoeken naar klinieken die mogelijk aan uw criteria voldoen. Het is dankzij startpagina.nl tegenwoordig ook mogelijk om een eenvoudig overzicht te krijgen van haarklinieken in Nederland en buitenland. Een voorbeeld is de haarimplantatie startpagina en haartransplantatie startpagina. Hierop zijn een groot aantal klinieken te vinden. Houd er rekening mee dat deze niet op kwaliteit zijn gecheckt. Het betreft slechts een overzicht. Er staan echter vaak wel handige websites tussen, waar u interessante informatie kunt vinden. Een voorbeeld hiervan is de Haarstichting.

Haarimplantatie Startpagina

Wanneer u op zoek bent naar een haarimplantatie startpagina, kunt u naar “startpagina haarimplantatie”. Hierop zijn een groot aantal haarklinieken en andere bedrijven in de haarbranche te vinden. We raden u om deze reden aan goed deze pagina te bestuderen. Het is daarnaast altijd ook aan te raden om ervaringen van andere personen met een haarimplantatie te bestuderen. Dankzij deze ervaringen kunt u namelijk een betere beeld krijgen van wat de desbetreffende kliniek te bieden heeft. Er zijn verschillende sites waar u voor dergelijke ervaringen terecht kunt.

Een voorbeeld is Haarweb. Hierop staan veelal zeer uitgebreide haartransplantatie ervaringen, welke regelmatig worden geupdate. Hierdoor krijgt u een goed beeld hoe dit zich ontwikkelt. Het is bijvoorbeeld bekend dat de getransplanteerde haren in eerste instantie uitvallen. Wanneer deze haren zijn uitgevallen, duurt het over het algemeen zo’n 3 maanden voordat de eerste getransplanteerde haren weer gaan groeien. Daarnaast bestaat er ook een kans op shock loss. De haren welke nog groeiden in het ontvangstgebied kunnen in schok komen, waardoor de haren in dit gebied uitvallen. Meestal beginnen deze haren na ongeveer 2 maanden eveneens weer te groeien.

Haartransplantatie startpagina

Wanneer u zoekt op haartransplantatie startpagina, komen er eveneens verschillende pagina’s naar voren. Over het algemeen is de haartransplantatie en haarimplantatie startpagina ongeveer hetzelfde. Veelal komen dezelfde klinieken en instanties hierin naar voren.

Ook Zantman kliniek wordt altijd genoemd op dergelijke haartransplantatie en haarimplantatie startpagina’s. De reden hiervan is dat onze kliniek erg bekend is en door veel mensen wordt gezien als trendsetter. Om deze reden mag onze haarkliniek natuurlijk niet ontbreken op de startpagina’s. We nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult bij onze haartransplantatie kliniek. Dankzij de verbouwing hebben we nog meer ruimte en zijn we in staat u nóg beter te helpen.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

C.C.J.M. Jaspers-Bouma
Haartransplantatie consulente
BIG 79002390930
C.C.J.M. Jaspers-Bouma is werkzaam bij Zantman Kliniek als haartransplantatie consulente. Ze is al meer dan 40 jaar werkzaam als verpleegkundige. "Ik vind het belangrijk om met consulten de tijd te nemen voor mensen en hen echt een persoonlijk en compleet advies te geven." Ze schrijft artikelen over de vragen die ze frequent voorbij hoort komen tijdens haar consulten. Daarnaast schrijft ze over de verschillende haartransplantatie methoden en technieken.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij