• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Haartransplantatie kapsel

Wanneer iemand kaal begint te worden, is dit niet alleen te zien aan de dikte van het haar. Wanneer iemand last krijgt van inhammen of een kaler wordende kruin, ziet men dit vaak ook terug aan het kapsel. Er wordt online dan ook veel gezocht op “haartransplantatie kapsel”. Welke kapsels kunt u het beste voor […]

Wanneer iemand kaal begint te worden, is dit niet alleen te zien aan de dikte van het haar. Wanneer iemand last krijgt van inhammen of een kaler wordende kruin, ziet men dit vaak ook terug aan het kapsel. Er wordt online dan ook veel gezocht op “haartransplantatie kapsel”. Welke kapsels kunt u het beste voor en na de haartransplantatie dragen?

Kapsels om beginnende kaalheid te verbloemen

Veel mensen denken dat de beginnende kaalheid minder opvalt, wanneer het haar erg lang wordt gedragen. Niets is echter minder waar. Dun haar valt juist op, wanneer het haar lang is. Bij beginnende kaalheid is het dan ook vaak aan te raden om juist te kiezen voor een kort kapsel. Daarnaast kan er ook worden gekozen om het haar te millimeteren. Wanneer u bijvoorbeeld kaal wordt op de kruin, kunt u er voor kiezen om het dunnere haar iets langer te houden. Het is ook mogelijk om het haar bovenop wat langer te laten groeien en dit dan naar de zijkant te kammen. Let echter wel op, dit is niet mogelijk indien u al behoorlijk kalend bent. Soms is een haartransplantatie nodig, om weer het gewenste kapsel te kunnen krijgen.

Welk haartransplantatie kapsel is voor mij geschikt?

Wanneer u al behoorlijk kalend bent, zijn veel kapsels helaas niet meer mogelijk. Maakt haartransplantatie kapsels wel weer mogelijk? Vaak is dit wel het geval. Haartransplantatie kapsel (s) zijn er in alle vormen en maten. Sommige mensen kiezen alsnog voor een gemillimeterd kapsel. Andere mensen kiezen voor het hippe kapsel dat ze al bij veel andere mensen hadden gezien, maar dat bij hun nog niet mogelijk was. Houd er rekening mee dat het haartransplantatie resultaat na zo’n 9 tot 12 maanden pas optimaal is. Veel mensen dragen hun haartransplantatie kapsel direct na de behandeling tot een aantal maanden daarna meestal zo kort mogelijk.

Haartransplantatie kapsel

Bent u geïnteresseerd in het haartransplantatie kapsel dat u mogelijk na de behandeling kunt verwachten? We nodigen u graag uit voor ren gratis en geheel vrijblijvend consult. U kunt dan met 1 van onze specialisten overleggen wat uw wensen zijn en professioneel advies krijgen over de mogelijkheden.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

C.C.J.M. Jaspers-Bouma
Haartransplantatie consulente
BIG 79002390930
C.C.J.M. Jaspers-Bouma is werkzaam bij Zantman Kliniek als haartransplantatie consulente. Ze is al meer dan 40 jaar werkzaam als verpleegkundige. "Ik vind het belangrijk om met consulten de tijd te nemen voor mensen en hen echt een persoonlijk en compleet advies te geven." Ze schrijft artikelen over de vragen die ze frequent voorbij hoort komen tijdens haar consulten. Daarnaast schrijft ze over de verschillende haartransplantatie methoden en technieken.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij