• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Haartransplantatie natuurlijk resultaat

Er zijn in deze tijd nog veel mensen die denken dat haar er na een haartransplantatie uitziet als poppenhaar. Dit is echter niet juist. Omdat zo’n vijfentwintig jaar geleden grote groepjes grafts uit de haarkrans werden ontnomen en met wel zes haren werden teruggeplaatst was het resultaat vaak onnatuurlijk. De ontwikkeling in haartransplantatie zorgt ervoor […]

Er zijn in deze tijd nog veel mensen die denken dat haar er na een haartransplantatie uitziet als poppenhaar. Dit is echter niet juist. Omdat zo’n vijfentwintig jaar geleden grote groepjes grafts uit de haarkrans werden ontnomen en met wel zes haren werden teruggeplaatst was het resultaat vaak onnatuurlijk.

De ontwikkeling in haartransplantatie zorgt ervoor dat haartransplantatie zelfs onzichtbaar is voor de haarspecialist of kapper. Grafts worden al een decennia per één of twee haarfollikels teruggezet voor een natuurlijk resultaat haartransplantatie. Hierbij wordt rekening gehouden met de groeirichting en de vorm van de haargrens afgestemd op de persoon. Tegenwoordig hanteren we twee haartransplantatie methodes; FUE haartransplantatie en FUT haartransplantatie. Je kan voor een haarsparende FUE haartransplantatie kiezen. Toch kiezen de meeste mensen ervoor om hun haar eraf te scheren voorafgaande aan de haartransplantatie.

Fue (Follicular Unit Extraction) haartransplantaties

In geval van een FUE haartransplantatie worden de donorharen (grafts) een voor een uit de achterkant van het hoofd onttrokken. Deze haren zijn niet gevoelig voor haaruitval en zullen dus niet uitvallen wanneer deze met kleine incisies worden teruggezet in het kale(nde) gebied. De incisies zijn 0,4 tot 1,0 groot en met het blote oog niet te zien.

Fut (Follicular Unit Transplantation) haartransplantatie

Bij een FUT transplantatie wordt een stripje huid onttrokken. Dit gebeurt aan de achterkant van het hoofd, de zogeheten haarkrans. Grafts worden gescheiden en teruggeplaatst om het kale gebied te bedekken. Met zowel een FUT haartransplantatie als een FUE haartransplantatie kunnen mooie natuurlijke resultaten worden bereikt.

Zantman kliniek is aangesloten bij de ISHRS, International Society of Hair Restoration Surgery, dat congressen en nascholing geeft op het gebied van haartransplantatie. Dr Epstein zegt over de de huidige stand met betrekking tot haartransplantatie. De techniek die gebruikt wordt voor haartransplantatie is de laatste jaren enorm verbeterd. Voor een natuurlijk resultaat is de groeirichting van groot belang. De haarlijn kan met een haartransplantatie perfect worden nagebootst. Zowel stylistes als kappers zien tegenwoordig niet meer wanneer iemand een haartransplantatie heeft ondergaan.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

C.C.J.M. Jaspers-Bouma
Haartransplantatie consulente
BIG 79002390930
C.C.J.M. Jaspers-Bouma is werkzaam bij Zantman Kliniek als haartransplantatie consulente. Ze is al meer dan 40 jaar werkzaam als verpleegkundige. "Ik vind het belangrijk om met consulten de tijd te nemen voor mensen en hen echt een persoonlijk en compleet advies te geven." Ze schrijft artikelen over de vragen die ze frequent voorbij hoort komen tijdens haar consulten. Daarnaast schrijft ze over de verschillende haartransplantatie methoden en technieken.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij