• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Haartransplantatie op de kruin altijd dunner?

HAARTRANSPLANTATIE OP DE KRUIN ALTIJD DUNNER? Een veelgehoorde klacht bij haartransplantaties. Waarom lijkt het haar op de kruin altijd dunner dan op het bovenhoofd? Hoe komt dat De reden hiervoor is simpel. Als je voor de spiegel staat kijk je tegen het haar aan. Als je de kruin wilt zien moet je met twee spiegels […]

HAARTRANSPLANTATIE OP DE KRUIN ALTIJD DUNNER?

Een veelgehoorde klacht bij haartransplantaties. Waarom lijkt het haar op de kruin altijd dunner dan op het bovenhoofd?

kruinHoe komt dat

De reden hiervoor is simpel. Als je voor de spiegel staat kijk je tegen het haar aan. Als je de kruin wilt zien moet je met twee spiegels kijken. In die tweede spiegel kijk je niet tegen het haar aan maar in het haar. Je moet het vergelijken met een bos.

Het bos

Als je voor het bos staat zorgen de bomen er voor dat je niet door het bos heen kan kijken. De ene rij bomen versterkt de andere rij er achter. Je kunt de grond niet zien. Daarvoor is wel nodig dat de bomen niet netjes in een rij staan maar steensgewijs zijn geplant. Door elkaar dus. Als je nu met een helikopter boven het bos gaat vliegen kan je in het bos kijken en de grond zien.

Het bos en de haartransplantatie

Een goede haartransplantatie wordt ook steensgewijs geplaatst en als je er tegenaan kijkt kan je de hoofdhuid niet zien. Kijk je er echter van boven in het haar dan zal je zien dat je de hoofdhuid wel kan zien. Probeer dat maar eens met een tweede spiegel.

Hoe dit te voorkomen

Helemaal te voorkomen is dat niet omdat het haar op de kruin ook nogal eens uit elkaar waait. Het is wel te verbeteren met extra haren.

Conclusie

Haartransplantatie op de kruin vereist meer haar als het haar op het bovenhoofd.

Deze publicatie wordt u aangeboden door Zantman kliniek. Meer publicaties kunt u vinden op nieuws.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

C.C.J.M. Jaspers-Bouma
Haartransplantatie consulente
BIG 79002390930
C.C.J.M. Jaspers-Bouma is werkzaam bij Zantman Kliniek als haartransplantatie consulente. Ze is al meer dan 40 jaar werkzaam als verpleegkundige. "Ik vind het belangrijk om met consulten de tijd te nemen voor mensen en hen echt een persoonlijk en compleet advies te geven." Ze schrijft artikelen over de vragen die ze frequent voorbij hoort komen tijdens haar consulten. Daarnaast schrijft ze over de verschillende haartransplantatie methoden en technieken.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij