• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Haartransplantatie. Welke methode?

HAARTRANSPLANTATIE. WELKE METHODE? Onlangs kwam de ISHRS, de internationale vakvereniging van artsen die zich bezig houden met chirurgische behandeling bij haaruitval, weer bijeen. Het aantal haartransplantaties wereldwijd was weer met 3% toegenomen. Concurrentie. Wanneer meer mensen een haartransplantatie willen, en het aantal vrouwen voor haartransplantatie neemt ook toe, dan ontstaat er ook meer concurrentie. Meer […]

HAARTRANSPLANTATIE. WELKE METHODE?

Onlangs kwam de ISHRS, de internationale vakvereniging van artsen die zich bezig houden met chirurgische behandeling bij haaruitval, weer bijeen. Het aantal haartransplantaties wereldwijd was weer met 3% toegenomen.

welke-methode-haartransplantatieConcurrentie.

Wanneer meer mensen een haartransplantatie willen, en het aantal vrouwen voor haartransplantatie neemt ook toe, dan ontstaat er ook meer concurrentie. Meer concurrentie bekent ook meer marketing met soms wat niet zo eerlijke uitingen.

Wat zeggen de experts?

  • Haartransplantatie bij vrouwen moet anders benaderd worden dan bij mannen. Het verwachtingspatroon bij vrouwen is hoger.
  • Er zijn twee methodes, namelijk de FUT (Follikel Unit Transplant), die geschikt is voor grotere oppervlaktes, sneller gaat en minder tijd (dus geld) kost.
  • En er is de FUE (Follikel Unit Extraction) waarbij de follikel units één voor één uit het achterhoofd worden verwijderd. Meer werk (dus geld) en geschikt voor kleinere behandelingen.
  • Er is ook nog een derde methode, genaamd HST (HaarStamcelTransplantatie). Deze methode heeft in Nederland veel bekendheid gekregen omdat veel BN-ers daarmee zijn behandeld. Omdat de resultaten nog niet onafhankelijk zijn beoordeeld staan veel artsen daar nog sceptisch tegenover.

Deze publicatie wordt u aangeboden door Zantman kliniek. Meer publicaties kunt u vinden op nieuws.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

C.C.J.M. Jaspers-Bouma
Haartransplantatie consulente
BIG 79002390930
C.C.J.M. Jaspers-Bouma is werkzaam bij Zantman Kliniek als haartransplantatie consulente. Ze is al meer dan 40 jaar werkzaam als verpleegkundige. "Ik vind het belangrijk om met consulten de tijd te nemen voor mensen en hen echt een persoonlijk en compleet advies te geven." Ze schrijft artikelen over de vragen die ze frequent voorbij hoort komen tijdens haar consulten. Daarnaast schrijft ze over de verschillende haartransplantatie methoden en technieken.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij