• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Haarwerk

Vroeger noemde men een haarwerk ook wel een pruik. Veel mensen vinden een haarwerk geen goede optie omdat; De haarwerken van tegenwoordig zijn van dermate goede kwaliteit dat deze optie ook steeds vaker wordt genomen. Is een haarwerk niets voor u, dan kunt u altijd (indien mogelijk) overgaan tot een haartransplantatie.

Vroeger noemde men een haarwerk ook wel een pruik. Veel mensen vinden een haarwerk geen goede optie omdat;

  • men het onnatuurlijk vindt;
  • het teveel onderhoud vergt;
  • en het dragen ervan niet als plezierig ervaart.

De haarwerken van tegenwoordig zijn van dermate goede kwaliteit dat deze optie ook steeds vaker wordt genomen. Is een haarwerk niets voor u, dan kunt u altijd (indien mogelijk) overgaan tot een haartransplantatie.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

Drs. O.W. van Putten-Rademaker, MSc.
Haartransplantatie arts
BIG 59023398801
Drs. O.W. van Putten-Rademaker, MSc, werkt als haartransplantatie arts bij Zantman Kliniek. Met meer dan 35 jaar is zij de meest ervaren haartransplantatie specialist van Nederland. "De zorgvuldige manier van werken bij Zantman Kliniek spreekt mij aan. Daarmee haal je de best mogelijke resultaten met het beschikbare donormateriaal." Haar artikelen gaan over haaruitval in het algemeen en haaruitval preventie in het bijzonder.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij