• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Zantman kliniek in de media

Het RTL4 programma Lifestyle Experience heeft zondag 10 november een item uitgezonden over haartransplantatie bij onze kliniek Zantman kliniek. In deze aflevering is de procedure van een haarsparende FUE behandeling te zien. U kunt zien hoe een consult verloopt, hoe de grafts worden uitgenomen uit het donorgebied en hoe de grafts worden getransplanteerd. Onze arts […]

Het RTL4 programma Lifestyle Experience heeft zondag 10 november een item uitgezonden over haartransplantatie bij onze kliniek Zantman kliniek.

In deze aflevering is de procedure van een haarsparende FUE behandeling te zien. U kunt zien hoe een consult verloopt, hoe de grafts worden uitgenomen uit het donorgebied en hoe de grafts worden getransplanteerd.

logo-life-experience

Onze arts Ferry Biparvar wordt geïnterviewd door Sammy. Zij legt uit dat tijdens een gratis en geheel vrijblijvend consultgesprek gekeken wordt of u geschikt bent voor een haartransplantatie. Daarnaast wordt er besproken wat de mogelijkheden zijn. De arts vertelt over waar het donorgebied zich bevindt, namelijk aan de achterkant en de zijkanten van het hoofd en dat deze gebieden niet zijn aangetast en in de toekomst ook niet zullen worden aangetast door de mannelijke hormonen. Bij Zantman kliniek wordt zowel de FUE als de FUT haartransplantatie techniek toegepast.

hairplusmc-slider-tv

De meest voorkomende behandeling bij Zantman kliniek is de FUE techniek. Bij vrouwen wordt in onze kliniek altijd een haarsparende FUE behandeling geadviseerd. Het maximale aantal grafts die per dag getransplanteerd kunnen worden, bedraagt 3.000. Een behandeling duurt gemiddeld zo’n 5 tot 10 uur. De behandeling wordt na 3 tot 4 maanden langzamerhand zichtbaar, het uiteindelijke resultaat kunt u pas 8 tot 12 maanden na de haartransplantatie zien. Wanneer u naar dit interview kijkt, maakt u direct kennis met één van onze gekwalificeerde artsen.

Mocht u het programma gemist hebben dan wordt dit op zaterdag 16 november herhaald op RTL 5 om 15.10 uur of u kunt het hieronder bekijken:

logo-100-nlNiet alleen zijn wij te zien op tv, we zijn ook te horen op de radio. Vanaf 18 november a.s. bij 100%NL rond het nieuws op het hele en halve uur. Stem af op 100% NL en u hoort ons vanzelf een keer langskomen:

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

Haartransplantatie
Zantman Kliniek
Nieuwsberichten
BIG
Met de oprichting van Zantman Kliniek kwam haartransplantatie in 1976 voor het eerst naar Nederland. In de afgelopen 45 jaar heeft Zantman Kliniek zich gevestigd als specialist in haartransplantatie behandelingen. Via ons kenniscentrum delen we de laatste nieuwsberichten over de kliniek.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij