• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Zantman kliniek ook internationaal bekend

Zantman kliniek heeft de naamsbekendheid in 2013 sterk uitgebreid. Dankzij de verschillende inspanningen op tv, de radio en andere media, weten mensen goed hun weg te vinden naar de haartransplantatie kliniek. Zantman kliniek staat bekend als een zeer professionele haartransplantatie kliniek met veel kwaliteit en ervaring, daarnaast worden er zeer scherpe prijzen gehanteerd. Wat daarnaast […]

Zantman kliniek heeft de naamsbekendheid in 2013 sterk uitgebreid. Dankzij de verschillende inspanningen op tv, de radio en andere media, weten mensen goed hun weg te vinden naar de haartransplantatie kliniek. Zantman kliniek staat bekend als een zeer professionele haartransplantatie kliniek met veel kwaliteit en ervaring, daarnaast worden er zeer scherpe prijzen gehanteerd.

haartransplantatie-buitenlandWat daarnaast opvalt, is dat er ook steeds meer mensen uit het buitenland hun weg weten te vinden naar Zantman kliniek. Er wordt ook internationaal flink aan de weg getimmerd. We zijn hier uiteraard zeer trots op en delen graag waar deze buitenlandse klanten vandaan komen.

In 2013 hebben o.a. uit de volgende landen mensen een haartransplantatie bij Zantman kliniek ondergaan:

– Portugal.

– Duitsland.

– België.

– Verenigd Koninkrijk.

– Amerika.

– Zwitserland.

– Polen.

– China.

– Luxemburg.

– Italië.

– Frankrijk.

In 2014 worden de verschillende mogelijkheden om een consult in te plannen uitgebreid. Dit kan binnenkort lokaal bij Zantman kliniek, via Skype en door foto’s te sturen van de huidige haarsituatie en uw wensen.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

Haartransplantatie
Zantman Kliniek
Nieuwsberichten
BIG
Met de oprichting van Zantman Kliniek kwam haartransplantatie in 1976 voor het eerst naar Nederland. In de afgelopen 45 jaar heeft Zantman Kliniek zich gevestigd als specialist in haartransplantatie behandelingen. Via ons kenniscentrum delen we de laatste nieuwsberichten over de kliniek.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij