• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Zantman kliniek op radio en tv

Zantman kliniek heeft donderdag 3 oktober 2013 opnames voor een tv-programma. Dit programma zal begin november op tv een aantal keer te zien zijn. Zantman kliniek toont in dit programma hoe een haartransplantatie in zijn werk gaat, de arts vertelt over wat een haartransplantatie precies inhoudt, hoe lang de hersteltijd is, etc. In november zal […]

Zantman kliniek heeft donderdag 3 oktober 2013 opnames voor een tv-programma. Dit programma zal begin november op tv een aantal keer te zien zijn. Zantman kliniek toont in dit programma hoe een haartransplantatie in zijn werk gaat, de arts vertelt over wat een haartransplantatie precies inhoudt, hoe lang de hersteltijd is, etc.

banner-2In november zal Zantman kliniek daarnaast veelvuldig te horen zijn op de radio. Houd de tv en radio dus goed in de gaten!

Zantman kliniek zal in de toekomst vaker op tv te zien zijn, zo staat er voor 2014 al een nieuw programma ingepland.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

Haartransplantatie
Zantman Kliniek
Nieuwsberichten
BIG
Met de oprichting van Zantman Kliniek kwam haartransplantatie in 1976 voor het eerst naar Nederland. In de afgelopen 45 jaar heeft Zantman Kliniek zich gevestigd als specialist in haartransplantatie behandelingen. Via ons kenniscentrum delen we de laatste nieuwsberichten over de kliniek.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij