• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Zantman kliniek verbetert de naamsbekendheid nóg verder

Zantman kliniek zal komende maanden verder de naamsbekendheid vergroten in Nederland en buitenland. Komende maanden zal Zantman kliniek te zien zijn op de LED boarding van een groot aantal voetbalwedstrijden. Deze voetbalwedstrijden worden uiteraard ook uitgezonden op tv, de kans is dus zeer groot dat u Zantman kliniek komende tijd opnieuw op tv gaat zien. […]

Zantman kliniek zal komende maanden verder de naamsbekendheid vergroten in Nederland en buitenland.

Komende maanden zal Zantman kliniek te zien zijn op de LED boarding van een groot aantal voetbalwedstrijden. Deze voetbalwedstrijden worden uiteraard ook uitgezonden op tv, de kans is dus zeer groot dat u Zantman kliniek komende tijd opnieuw op tv gaat zien.

Daarnaast wordt een commercial van Zantman kliniek op 40 locaties in Nederland gepromoot op een groot aantal LCD-schermen die zijn gestationeerd op locaties waar veel mensen komen.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

Haartransplantatie
Zantman Kliniek
Nieuwsberichten
BIG
Met de oprichting van Zantman Kliniek kwam haartransplantatie in 1976 voor het eerst naar Nederland. In de afgelopen 45 jaar heeft Zantman Kliniek zich gevestigd als specialist in haartransplantatie behandelingen. Via ons kenniscentrum delen we de laatste nieuwsberichten over de kliniek.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij