• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Kaal worden

Niemand vindt het leuk om kaal te worden. Gelukkig bestaan er tegenwoordig medicijnen die het kaal worden vertragen en zijn de technieken voor een haartransplantatie zo enorm verbeterd dat steeds meer mensen daartoe overgaan. Hoe merkt u dat u kaal wordt? Vaak is aan het patroon van de haaruitval te zien dat iemand kaal begint […]

Niemand vindt het leuk om kaal te worden. Gelukkig bestaan er tegenwoordig medicijnen die het kaal worden vertragen en zijn de technieken voor een haartransplantatie zo enorm verbeterd dat steeds meer mensen daartoe overgaan.

Hoe merkt u dat u kaal wordt?

Vaak is aan het patroon van de haaruitval te zien dat iemand kaal begint te worden. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Zo kunt u kaal worden en haaruitval krijgen door een ziekte. Dit kan een haarziekte zijn, maar ook een andere ziekte. Ook kan het veroorzaakt worden door ziekte (medicijnen of andere behandelingen, zoals een chemo). Bij veel mensen is er sprake van erfelijke haaruitval. Verliest u in een korte tijd al uw haar? Dan is er waarschijnlijk meer aan de hand dan erfelijke haaruitval. In dat geval moet u contact opnemen met uw huisarts.

Bij mannen is er vaak sprake van erfelijke haaruitval. Er ontstaat in de meeste gevallen haaruitval bij de inhammen of kruin. Het haar wordt dunner, voordat het compleet uitvalt.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

Drs. O.W. van Putten-Rademaker, MSc.
Haartransplantatie arts
BIG 59023398801
Drs. O.W. van Putten-Rademaker, MSc, werkt als haartransplantatie arts bij Zantman Kliniek. Met meer dan 35 jaar is zij de meest ervaren haartransplantatie specialist van Nederland. "De zorgvuldige manier van werken bij Zantman Kliniek spreekt mij aan. Daarmee haal je de best mogelijke resultaten met het beschikbare donormateriaal." Haar artikelen gaan over haaruitval in het algemeen en haaruitval preventie in het bijzonder.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij