• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Keratine behandeling, een snelkuur voor beschadigd haar.

We verven, krullen, ontkroezen, föhnen onze haren en nog veel meer. Niet zo goed voor het haar dus. Nu beloven verschillende shampoos ons haar weer glanzend en gezond te maken, maar de resultaten daarvan zult u al wel zelf hebben ondervonden.

Keratine

In ons haar zit van nature keratine, een eiwit als bouwsteen voor haar, huid en nagels. Door al die aanslagen op uw haar verdwijnt de keratine langzaam uit het haar. Het haar ziet er dood en pluizig uit.

Brasilian keratherapy

Uit Brazilië is er nu een behandeling gekomen die is gebaseerd op het weer terugbrengen van keratine in het haar. Na het wassen wordt keratine in het haar aangebracht en met een stijltang verzegeld zodat het niet bij de eerste de beste wasbeurt weer in de wasbak ligt.

Dikker haar

Na de behandeling is de haardikte met ongeveer 20% in diameter toegenomen. De behandeling heeft een houdbaarheid van 3 tot 4 maanden en duurt gemiddeld drie uur per behandeling. Deze keratine slijt ook weer uit het haar door onze handelingen (föhnen etc.) zodat herhaling na een paar maanden nodig is om hetzelfde resultaat te behouden.

Hoedt u voor namaak

De keratinebehandeling heeft veel succes en is een winstgevende behandeling voor de kapper, zodat er ook namaak op de markt is. Kijk voor meer informatie op www.keratherapy.nl. Wilt u een video over deze behandeling bekijken, ga dan naar: http://youtube.com/watch?v=ZjZtDmCgB1w

Deze publicatie wordt u aangeboden door Zantman kliniek. Meer publicaties kunt u vinden op nieuws.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

Drs. O.W. van Putten-Rademaker, MSc.
Haartransplantatie arts
BIG 59023398801
Drs. O.W. van Putten-Rademaker, MSc, werkt als haartransplantatie arts bij Zantman Kliniek. Met meer dan 35 jaar is zij de meest ervaren haartransplantatie specialist van Nederland. "De zorgvuldige manier van werken bij Zantman Kliniek spreekt mij aan. Daarmee haal je de best mogelijke resultaten met het beschikbare donormateriaal." Haar artikelen gaan over haaruitval in het algemeen en haaruitval preventie in het bijzonder.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij