• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

L’Oreal introduceert nieuw haargroeimiddel

L’OREAL INTRODUCEERT NIEUW HAARGROEIMIIDDEL. In september 2012 zal cosmeticabedrijf L’Oreal een nieuwe ontwikkeling in de biotechnologie presenteren die is ontwikkeld om niet alleen te haaruitval te stoppen, maar ook grotere dichtheid en nieuwe haargroei te stimuleren. Het product heet Neogenic, en de implicaties daarvan zijn veelbelovend voor miljoenen mensen die last hebben van haaruitval en […]

L’OREAL INTRODUCEERT NIEUW HAARGROEIMIIDDEL.

In september 2012 zal cosmeticabedrijf L’Oreal een nieuwe ontwikkeling in de biotechnologie presenteren die is ontwikkeld om niet alleen te haaruitval te stoppen, maar ook grotere dichtheid en nieuwe haargroei te stimuleren. Het product heet Neogenic, en de implicaties daarvan zijn veelbelovend voor miljoenen mensen die last hebben van haaruitval en kaalheid.

Een stap verder dan Aminoxil

Eerder introduceerde L’Oreal een lijn van haaruitval preventie producten op basis van een synthetisch molecuul genaamd Aminoxil, een zusje van Minoxidil.

Dit product was bedoeld om, door inwerking op het collageen, de structuur rond de follikels te verbeteren. Nu heeft men de tweede generatie van het molecuul gemaakt voor Neogenic waarvan wordt verwacht dat het betere resultaten geeft.

Hoe werkt Neogenic

Deze nieuwste ontwikkeling van L’Oreal is een ander synthetisch molecuul met een krachtige nieuwe aanpak, genaamd stemoxydine. Het is bewezen dat haarzakjes zonder groei omgeven zijn door zuurstofarme microvasculatuur. Stemoxydine richt zich op deze zaak, in een poging om het zuurstofniveau te verhogen in de kleine vasculaire structuren van de hoofdhuid. Het molecuul werkt in op haarafgeleide stamcellen, het verbeteren van hun regeneratief potentieel en het in stand houden van de functie, zodat de nieuwe groei kan optreden.

Haarlemmer olie of werkelijkheid? Resultaten van klinische proeven.

Neogenic heeft al enige tijd klinisch bewezen effectiviteit aangetoond. Op het product rust een octrooi en is getest door middel van zowel in vitro (in het lab) studies als in vivo (op proefpersonen) studies met zeer bemoedigende resultaten. In een dubbelblind studie van 100 mannen tussen de 18 en 55 die Neogenic gebruikten werd de haardichtheid met 4% vergroot. Dit klinkt misschien niet veel, procentueel gezien, maar als je kijkt naar de werkelijke aantallen, is 4 procent een gemiddelde van 1700 nieuwe haren. Neogenic beloofd niet alleen dikker haar, maar ook follikels die slapende waren weer aan het werk te zetten

Hoe te gebruiken, en wat het gaat kosten

L’Oreal zal het nieuwe product in september introduceren, in eerste instantie in Frankrijk, waar het bedrijf is gevestigd. Tijdens de introductie, zal Neogenic alleen beschikbaar zijn in lotion vorm. Het product moet ingewreven worden op de hoofdhuid, 1x per dag, en de resultaten kunnen na 1 maand worden verwacht. De introductieprijs voor een maandverpakking zal € 90, = per maand bedragen. Hoewel het prijskaartje een beetje hoog is, is het waarschijnlijk dat het later wat voordeliger wordt. L’Oreal is ook van plan andere producten met stemoxydine te introduceren in de nabije toekomst, met stemoxydine als actief ingrediënt, zoals mousses en shampoos.

 

Deze publicatie wordt u aangeboden door Zantman kliniek. Meer publicaties kunt u vinden op nieuws.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

Drs. O.W. van Putten-Rademaker, MSc.
Haartransplantatie arts
BIG 59023398801
Drs. O.W. van Putten-Rademaker, MSc, werkt als haartransplantatie arts bij Zantman Kliniek. Met meer dan 35 jaar is zij de meest ervaren haartransplantatie specialist van Nederland. "De zorgvuldige manier van werken bij Zantman Kliniek spreekt mij aan. Daarmee haal je de best mogelijke resultaten met het beschikbare donormateriaal." Haar artikelen gaan over haaruitval in het algemeen en haaruitval preventie in het bijzonder.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij