• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Laat u goed informeren voor u uw keuze maakt!

Een goed voorbeeld over HOE HET NIET MOET. Dagblad “Het belang van Limburg” bracht het verhaal over een haartransplantatiekliniek in Hasselt (België). Deze moet voor de rechter verschijnen vanwege onwettelijke uitoefening van de geneeskunde. Er werden diverse taken uitgevoerd door mensen die daartoe niet bevoegd waren en geen gedegen opleiding hadden ontvangen. Om het artikel […]

Een goed voorbeeld over HOE HET NIET MOET.

Dagblad “Het belang van Limburg” bracht het verhaal over een haartransplantatiekliniek in Hasselt (België). Deze moet voor de rechter verschijnen vanwege onwettelijke uitoefening van de geneeskunde.

Er werden diverse taken uitgevoerd door mensen die daartoe niet bevoegd waren en geen gedegen opleiding hadden ontvangen. Om het artikel te lezen klik op: http://hbvl.be/limburg/hasselt/naaister-helpt-met-inbrengen-haarimplantaten-in-kliniek.aspx

Na dit verhaal te hebben gelezen luidt ons advies aan u dan ook om wanneer u een haartransplantatie overweegt, laat u goed adviseren met betrekking tot de kliniek en de deskundigheid van het personeel. In ons artikel van 15 april j.l. met de titel VRAGEN AAN ARTS EN KLINIEK, geven wij u wat richtlijnen hieromtrent.

 

Het vonnis in de zaak in België wordt verwacht op 4 juni a.s. Wij zullen u de uitkomst hiervan laten weten.

 

Deze publicatie wordt u aangeboden door Zantman kliniek. Meer publicaties kunt u vinden op nieuws.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

C.C.J.M. Jaspers-Bouma
Haartransplantatie consulente
BIG 79002390930
C.C.J.M. Jaspers-Bouma is werkzaam bij Zantman Kliniek als haartransplantatie consulente. Ze is al meer dan 40 jaar werkzaam als verpleegkundige. "Ik vind het belangrijk om met consulten de tijd te nemen voor mensen en hen echt een persoonlijk en compleet advies te geven." Ze schrijft artikelen over de vragen die ze frequent voorbij hoort komen tijdens haar consulten. Daarnaast schrijft ze over de verschillende haartransplantatie methoden en technieken.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij