Mesotherapie

De meeste vormen van haaruitval komen door een verstoorde hormoonbalans in en rond de haarfollikel. Mesotherapie is een injectietechniek.  Hierbij wordt precies de juiste bouwstoffen op de plek waar het nodig is, het teveel aan DHT wordt geneutraliseerd. Daarnaast wordt de bloedcirculatie bevorderd.

Vervolgens wordt er een serie van oppervlakkige injecties gegeven, net onder de opperhuid (plm. 1 mm diep). Dit wordt gedaan met een van te voren exact bepaalde hoeveelheid oplossing ingebracht. Deze oplossing bevat mineralen, vitamines, aminozuren, nucleïnezuren en co-enzymen. U hoeft niet verdoofd te worden. Bovendien kunt u n a de behandeling gewoon naar uw werk.

Haartransplantatie arts
BIG Number: 59023398801

Drs. O.W. van Putten-Rademaker, MSc.

Drs. O.W. van Putten-Rademaker, MSc, werkt als haartransplantatie arts bij Zantman Kliniek. Met meer dan 35 jaar is zij de meest ervaren haartransplantatie specialist van Nederland. "De zorgvuldige manier van werken bij Zantman Kliniek spreekt mij aan. Daarmee haal je de best mogelijke resultaten met het beschikbare donormateriaal." Haar artikelen gaan over haaruitval in het algemeen en haaruitval preventie in het bijzonder.