• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Micro haar pigmentatie prijzen

Wanneer iemand dun haar begint te krijgen of kaal begint te worden, zijn er tegenwoordig vaak verschillende mogelijkheden om hier iets aan te doen. Veel mensen kiezen voor een haarwerk of haartransplantatie. Afgelopen jaren zien we echter ook een toename van het aantal mensen die een micro haar pigmentatie behandeling ondergaan. Ondanks de sterke toename […]

Wanneer iemand dun haar begint te krijgen of kaal begint te worden, zijn er tegenwoordig vaak verschillende mogelijkheden om hier iets aan te doen. Veel mensen kiezen voor een haarwerk of haartransplantatie. Afgelopen jaren zien we echter ook een toename van het aantal mensen die een micro haar pigmentatie behandeling ondergaan. Ondanks de sterke toename van het aantal MHP-behandelingen, zijn de micro haar pigmentatie prijzen nog steeds behoorlijk fors te noemen. We zullen de micro haar pigmentatie prijzen behandelen en uitleggen waar u op moet letten, indien u een dergelijke behandeling overweegt.

Micro haar pigmentatie prijzen afhankelijk van grootte kalende gebied

Net als bij een haartransplantatie, haarverwijdering en talloze andere behandelingen, geldt het volgende: hoe groter het gebied dat moet worden behandeld, hoe hoger de prijs van de behandeling zal zijn. Wilt u slechts een klein gedeelte van uw inhammen opvullen d.m.v. micro haar pigmentatie? Dan zal de micro haar pigmentatie prijs lager zijn, dan wanneer u uw volledige haar met MHP wilt laten behandelen. Vaak worden er verschillende gebieden gerekend, ook wel zones genoemd. Hoe meer zones behandeld moeten worden, hoe hoger de prijs.

De micro haar pigmentatie prijzen variëren over het algemeen van ongeveer 500 euro tot 3.000 euro. Dit is dus onder andere afhankelijk van de grootte van het gebied, maar ook van de aanbieder die de behandeling uitvoert.

Kies voor kwaliteit

Denkt u na over het ondergaan van de micro haar pigmentatie behandeling? Kies dan voor kwaliteit. Zoek naar een specialist die hier jarenlange ervaring mee heeft en waar veel positieve ervaringen over te vinden zijn. Er zijn slechts enkele aanbieders in Nederland die zich hierin gespecialiseerd hebben (bijvoorbeeld Beauty Care Nederland). Wanneer u kiest voor een onervaren specialist, kan dit desastreuze gevolgen hebben. Veel voorkomende problemen bij MHP zijn:

  • Verkleuring na de behandeling, waardoor de grijze of zwarte stoppels blauw of paars worden.
  • Onnatuurlijke haarlijn en stoppels.
  • Te grote stoppels, waardoor dit ook onnatuurlijk kan ogen.
  • Uitlopen van de stoppels na de MHP behandeling

Welke behandelingen zijn mogelijk met micro haar pigmentatie?

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk met MHP. De soort behandeling is ook van invloed op de micro haar pigmentatie prijzen. Heeft u een FUT litteken dat u wilt behandelen? Dankzij micro haar pigmentatie kunnen littekens prachtig worden gecamoufleerd. Wilt u de ‘shaven-look’ uitproberen? Of wilt u het haar dat u heeft wat voller laten lijken? Van iedere behandeling is de prijs anders, informeer hiervoor bij verschillende klinieken.

Houd rekening met de touch up

Bij een haartransplantatie kan de haaruitval verder doorzetten na de behandeling. Sommige mensen kiezen er daarom voor om na bijvoorbeeld 10 jaar nog een keer een haartransplantatie te ondergaan. Bij een MHP behandeling zal het resultaat na verloop van tijd minder worden, onder andere door invloed van de zon. Hierdoor is het nodig om ongeveer ieder jaar een zogenaamde touch up te doen. Houd hier rekening mee, omdat hier dus ieder jaar kosten mee gemoeid zijn.
 

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

C.C.J.M. Jaspers-Bouma
Haartransplantatie consulente
BIG 79002390930
C.C.J.M. Jaspers-Bouma is werkzaam bij Zantman Kliniek als haartransplantatie consulente. Ze is al meer dan 40 jaar werkzaam als verpleegkundige. "Ik vind het belangrijk om met consulten de tijd te nemen voor mensen en hen echt een persoonlijk en compleet advies te geven." Ze schrijft artikelen over de vragen die ze frequent voorbij hoort komen tijdens haar consulten. Daarnaast schrijft ze over de verschillende haartransplantatie methoden en technieken.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij