• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Minoxidil effectief bevonden bij vrouwen

Minoxidil

MINOXIDIL EFFECTIEF BEVONDEN BIJ VROUWEN MET HAARVERLIES

Er is bewijs dat minoxidil effectief en veilig is bij de behandeling van vrouwen met androgenetische alopecia.

Dat concluderen onderzoekers na het uitvoeren van een Cochrane-review naar medicinale behandelingen voor kalende vrouwen (Cochrane Database Syst Rev. 2012; epub 16 mei).

De gezamenlijke data van 4 studies laten zien dat er 2 keer zo vaak gemeld wordt dat er sprake is van enige hergroei (121 van de 488 patiënten versus 64 van de 476 patiënten die behandeld zijn met een placebo). Voor meer informatie kijk op het Nederlands Tijdschrift Voor geneeskunde (NTGV). http://urly.nl/minoxidil.

Deze publicatie wordt u aangeboden door Zantman kliniek. Meer publicaties kunt u vinden op nieuws.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

Drs. O.W. van Putten-Rademaker, MSc.
Haartransplantatie arts
BIG 59023398801
Drs. O.W. van Putten-Rademaker, MSc, werkt als haartransplantatie arts bij Zantman Kliniek. Met meer dan 35 jaar is zij de meest ervaren haartransplantatie specialist van Nederland. "De zorgvuldige manier van werken bij Zantman Kliniek spreekt mij aan. Daarmee haal je de best mogelijke resultaten met het beschikbare donormateriaal." Haar artikelen gaan over haaruitval in het algemeen en haaruitval preventie in het bijzonder.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij