• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Natuurlijke haarlijn bij haartransplantatie

DE CREATIE VAN EEN NATUURLIJKE HAARLIJN TIJDENS EEN HAARTRANSPLANTATIE. Het doel van elke haartransplantatie is om een zo’n natuurlijk en realistisch mogelijk resultaat neer te zetten. Een belangrijk aspect hierin is een natuurlijke haarlijn te creëren. Vaak denkt men dat een haarlijn, die niet met haarverlies te kampen heeft gehad, recht is maar dat is […]

DE CREATIE VAN EEN NATUURLIJKE HAARLIJN TIJDENS EEN HAARTRANSPLANTATIE.

Het doel van elke haartransplantatie is om een zo’n natuurlijk en realistisch mogelijk resultaat neer te zetten.

Een belangrijk aspect hierin is een natuurlijke haarlijn te creëren. Vaak denkt men dat een haarlijn, die niet met haarverlies te kampen heeft gehad, recht is maar dat is niet het geval.

Nauwkeurige bestudering van de natuurlijke haarlijn laat zien dat het aanvankelijk zacht en slecht gedefinieerd is maar naarmate je verder naar achteren gaat wordt de haarlijn beter gedefinieerd en krijgt het meer inhoud.

natuurlijke-haarlijn-bij-haartransplantatie-1

natuurlijke-haarlijn-bij-haartransplantatie

Wanneer men abrupte rechte lijn als haarlijn creëert ziet dit er onnatuurlijk uit. Alle haarlijnen beginnen zacht en bouwen langzamerhand dichtheid op. Dit gebeurt in het gebied vanaf een paar millimeter tot een centimeter.

Daarom is het belangrijk om een onregelmatig “zig zag” patroon te gebruiken om een natuurlijke haarlijn te creëren.

 

Deze publicatie wordt u aangeboden door Zantman kliniek. Meer publicaties kunt u vinden op nieuws.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

C.C.J.M. Jaspers-Bouma
Haartransplantatie consulente
BIG 79002390930
C.C.J.M. Jaspers-Bouma is werkzaam bij Zantman Kliniek als haartransplantatie consulente. Ze is al meer dan 40 jaar werkzaam als verpleegkundige. "Ik vind het belangrijk om met consulten de tijd te nemen voor mensen en hen echt een persoonlijk en compleet advies te geven." Ze schrijft artikelen over de vragen die ze frequent voorbij hoort komen tijdens haar consulten. Daarnaast schrijft ze over de verschillende haartransplantatie methoden en technieken.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij