• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Nieuwe studies preventie haaruitval

NIEUWE STUDIES VOOR PREVENTIE HAARUITVAL Mesotherapie met Minoxidil 5 % bij vrouwen met een erfelijke haaruitval. http://urly.nl/mesotherapie Naltrexone bij de behandeling van Trichotillomania. http://urly.nl/hairpulling Een vergelijking van “5% Milky Minoxidil Lotion” met de normale Minoxidil 5%. http://urly.nl/minoxstudie Deze publicatie wordt u aangeboden door Zantman kliniek. Meer publicaties kunt u vinden op nieuws.

NIEUWE STUDIES VOOR PREVENTIE HAARUITVAL

  1. Mesotherapie met Minoxidil 5 % bij vrouwen met een erfelijke haaruitval. http://urly.nl/mesotherapie

  1. preventie-haaruitvalNaltrexone bij de behandeling van Trichotillomania. http://urly.nl/hairpulling
  1. Een vergelijking van “5% Milky Minoxidil Lotion” met de normale Minoxidil 5%. http://urly.nl/minoxstudie

Deze publicatie wordt u aangeboden door Zantman kliniek. Meer publicaties kunt u vinden op nieuws.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

Drs. F.Y. van Osnabrugge, MSc
Haartransplantatie arts
BIG 49929106401
Drs. F.Y van Osnabrugge werkt als haartransplantatie arts bij Zantman Kliniek. "Het persoonlijke contact met mensen en de precieze manier van werken, spreken mij erg aan in het haartransplantatie vak." Met haar eerdere ervaring als huisarts, begrijpt ze hoe belangrijk vertrouwen en zekerheid is voor mensen die een medische behandeling ondergaan. De artikelen die ze schrijft, dragen bij aan een goede voorbereiding op een haartransplantatie en maken duidelijk wat belangrijk is voor de nazorg. Daarnaast schrijft ze over belangrijke onderzoeken op het gebied van haar, haaruitval en haartransplantatie.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij