Oud-formule 1 coureur Robert Doornbos ondergaat haartransplantatie

Oud-formule 1-coureur Robert Doornbos heeft een haartransplantatie ondergaan bij Zantman kliniek. De behandeling is voorspoedig verlopen. We kijken uit naar een prachtig resultaat!

Haartransplantatie Robert Doornbos

Maar liefst 70% van de mannen krijgt te maken met haaruitval en kaalheid. Tegenwoordig kiezen steeds meer mannen voor een haartransplantatie. Veel bekende Nederlanders zoals Robert Doornbos kiezen voor een haartransplantatie bij Zantman kliniek. Andere  bekende Nederlanders die afgelopen tijd een behandeling bij de haarkliniek in Barendrecht hebben ondergaan, zijn o.a. Gerard Ekdom, Hugo Metsers, Andy van der Meijde en Marc-Marie Huijbregts.

Het resultaat van de haartransplantatie

De haartransplantatie bij Robert Doornbos heeft zo’n 8 uur geduurd. Tussendoor heeft hij kunnen lunchen. De behandeling is pijnloos en voorspoedig verlopen. Hij heeft gekozen voor de FUE haartransplantatie. Dit heeft verschillende redenen. De FUE haartransplantatie kent een snel genezingsproces. Binnen 2 weken is niets meer van de behandeling te zien. Daarnaast blijven er geen zichtbare littekens achter na deze haartransplantatie behandeling. Dit is bij de FUT haartransplantatie methode wel het geval. Om deze reden kiest tegenwoordig vrijwel iedereen voor de FUE haartransplantatie methode. Haarkliniek Zantman kliniek is gespecialiseerd in deze methode.
haartransplantatie Robert Doornbos
Nadat de haartransplantatie bij Robert Doornbos is uitgevoerd, begint het genezingsproces. Na ongeveer 2 weken vallen de getransplanteerde haren eerst uit. Deze haren zullen na ongeveer 3 maanden weer beginnen met groeien. Het uiteindelijke resultaat is na 9 tot 12 maanden volledig zichtbaar.

Ook een haartransplantatie bij Zantman kliniek?

Wilt u net als veel bekende Nederlanders een haartransplantatie ondergaan bij haarkliniek Zantman kliniek? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak bij onze haartransplantatie kliniek. Plan een gratis consult in of neem contact op.

 
 

Heeft u vragen over haaruitval preventie en haartransplantatie?

Neemt u dan contact met ons op of plan eenvoudig een gratis en vrijblijvend consultgesprek in onze online agenda. Dan kunnen wij u een persoonlijk advies en prijsopgave geven.
 

Nieuwsberichten

Zantman Kliniek

Met de oprichting van Zantman Kliniek kwam haartransplantatie in 1976 voor het eerst naar Nederland. In de afgelopen 45 jaar heeft Zantman Kliniek zich gevestigd als specialist in haartransplantatie behandelingen. Via ons kenniscentrum delen we de laatste nieuwsberichten over de kliniek.