• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Overzicht haartransplantatie bekende buitenlanders

Er zijn tegenwoordig veel bekende personen die kiezen voor een haartransplantatie. Haartransplantatie onder bekende Nederlanders is enorm toegenomen. Een belangrijke reden is dat ze de mooie haartransplantatie resultaten bij anderen zien en dit zelf ook willen. Niet alleen in Nederland kiezen veel bekende personen voor haartransplantatie. Dit is ook het geval in het buitenland. In […]

Er zijn tegenwoordig veel bekende personen die kiezen voor een haartransplantatie. Haartransplantatie onder bekende Nederlanders is enorm toegenomen. Een belangrijke reden is dat ze de mooie haartransplantatie resultaten bij anderen zien en dit zelf ook willen. Niet alleen in Nederland kiezen veel bekende personen voor haartransplantatie. Dit is ook het geval in het buitenland.

In dit artikel zullen we de haartransplantatie resultaten bespreken van bekende personen in zowel het binnen- als buitenland. We zullen daarnaast met u bespreken of we te spreken zijn over het haartransplantatie resultaat.

We zullen eerst beginnen met het uitleggen van haartransplantaties die bij bekende buitenlanders zijn uitgevoerd.

Haartransplantatie Wayne Rooney

Wanneer een bekende voetballer kiest voor een haartransplantatie, is dit vaak groot nieuws. Dit was onder andere het geval bij Wayne Rooney. Over de haartransplantatie Wayne Rooney zijn we behoorlijk enthousiast. Hij was al vrij kalend voor de haartransplantatie. Er is daarom gekozen voor een grote behandeling. Dankzij deze behandeling heeft hij in 1 keer zijn haar weer terug. Hij spreekt hier open en eerlijk over. Er zijn dan ook verschillende haartransplantatie voor en na foto’s van hem beschikbaar op het internet.

 

Haartransplantatie Silvio Berlusconi

Silvio Berlusconi is wellicht 1 van de bekendste personen van de wereld. Hij staat niet altijd even goed bekend. Wel staat onomstotelijk vast dat hij veel met zijn uiterlijk bezig is. Hij ziet er voor zijn leeftijd “jong” uit. Dit komt onder andere door de haartransplantatie Silvio Berlusconi. Silvio Berlusconi heeft voor een haartransplantatie gekozen en heeft een vrij rechte haarlijn. Om deze reden kunnen experts zien dat hij deze behandeling heeft ondergaan.

 

Haartransplantatie Justin Timberlake

Een andere bekende Amerikaanse ster die voor haartransplantatie heeft gekozen, is Justin Timberlake. Over de haartransplantatie Justin Timberlake zijn we zeer te spreken. Het heeft een prachtig en zeer natuurlijk resultaat. Hierbij moeten we er uiteraard wel rekening mee houden dat hij nog niet erg kalend was. Het is daarom niet helemaal eerlijk om het haartransplantatie resultaat te vergelijken met personen als Rooney of Berlusconi.

 

Haartransplantatie Jude Law

Een andere persoon die altijd bekend heeft gestaan om zijn uiterlijk, is Jude Law. Het was overduidelijk dat hij al jarenlang last had van haaruitval. Met allerlei kapsels heeft hij dit tijdelijk nog weten te verbloemen. Op een gegeven moment kon hij er echter niet meer onderuit, hij werd kaal. Als dat gebeurt, kan je twee dingen doen. Je accepteert het of je doet er iets aan. Zo ontstond de haartransplantatie Jude Law. Over de haartransplantatie van Jude Law zijn we erg te spreken. Er is gekozen voor een vrij conservatieve, natuurlijke haarlijn. Deze haarlijn past goed bij zijn huidige leeftijd en is ook uitermate geschikt wanneer hij ouder zal worden.

 

Haartransplantatie David Beckham

Het verbaast u wellicht niet dat ook David Beckham heeft gekozen voor een haartransplantatie. De haaruitval bij deze bekende en steenrijke voetballer is nooit echt opgevallen. Toch hebben we uit betrouwbare bronnen vernomen dat de haartransplantatie David Beckham een feit is. David Beckham staat natuurlijk niet alleen bekend als voetballer. Hij is ook voor veel bekende merken hét gezicht. Over het haartransplantatie resultaat van Beckham zijn we eveneens zeer te spreken.

 

Haartransplantatie Elton John

De zanger Elton John is altijd erg bezig geweest met zijn uiterlijk. Lang heeft hij dit gedaan in alle stilte. Veel mensen menen dat hij jarenlang een pruik heeft gedragen. Ook wordt er veel gezocht op haartransplantatie Elton John. Zou Elton John voor een haartransplantatie hebben gekozen? We achten de kans hierop zeer groot. Deze wereldberoemde zanger staat nog steeds bekend om zijn jeugdige uiterlijk. Dankzij een goede haarlijn en haar dichtheid worden mensen vaak zo’n 5 tot 10 jaar jonger geschat dan wanneer mannen kaal of kalend zijn.

 

Haartransplantatie Salim Seghers

Salim Seghers, waarvan de echte naam Jos Aerts is, heeft ook gekozen voor een haartransplantatie. Dit is een bekende charmezanger uit België. Hij heeft verschillende nummer 1 hits gescoord. Het resultaat van de haartransplantatie Salim Seghers is prachtig geworden.

 

Haartransplantatie Robbie Williams

De Britse popzanger Robbie Willams onderging in november 2013 zijn haartransplantatie. Naar eigen zeggen deed hij dit in Los Angeles uit verveling. We zijn zeer te spreken over het resultaat van zijn haartransplantatie. Robbie kan er weer een aantal jaar tegenaan met zijn nieuwe haarlijn. Hij staat weer met zelfvertrouwen op het podium en is weer volop aan het touren.

 

Er zijn dus een groot aantal bekende buitenlanders die voor een haartransplantatie hebben gekozen. Maar hoe zit het dan met de bekende Nederlanders? Dit zullen we u nu gaan uitleggen.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

Haartransplantatie
Zantman Kliniek
Nieuwsberichten
BIG
Met de oprichting van Zantman Kliniek kwam haartransplantatie in 1976 voor het eerst naar Nederland. In de afgelopen 45 jaar heeft Zantman Kliniek zich gevestigd als specialist in haartransplantatie behandelingen. Via ons kenniscentrum delen we de laatste nieuwsberichten over de kliniek.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij