• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Overzicht haartransplantatie bekende Nederlanders

Steeds meer bekende Nederlanders kiezen voor een haartransplantatie. We waarderen het enorm dat ze er vaak open en eerlijk over zijn. Dankzij hun functie als rolmodel maken zij deze behandeling namelijk beter bespreekbaar. Dankzij de resultaten die we bij deze personen zien, kunnen anderen een goed beeld krijgen van de mogelijkheden van een haartransplantatie behandeling.

Op deze manier kunnen mensen eenvoudiger bepalen of deze behandeling mogelijk ook voor de henzelf geschikt is.

Haartransplantatie Marc-Marie Huijbregts

Marc-Marie Huijbregts was bekend om zijn haar. Hij zette tijdens een uitzending van DWDD plotseling zijn pruik af. Heel Nederland had het er over: Marc-Marie was kaal! Dit had hij jarenlang geheim weten gehouden door een prachtige pruik te dragen. Na het uitkomen voor het kaal zijn, dachten veel mensen dat hij zijn kaalheid had geaccepteerd. De mogelijkheid om weer een mooie haardos te krijgen met zijn eigen haar, sprak deze bekende Nederlander toch aan. Om deze reden heeft hij gekozen voor een haartransplantatie, met een heel mooi resultaat.

Haartransplantatie Ronald de Boer

Iemand die ook open en eerlijk uitkomt voor het ondergaan van cosmetische behandelingen, is Ronald de Boer. Hij sprak op tv eerlijk over zijn haartransplantatie en het gebruik van injectables. Over het resultaat van de haartransplantatie Ronald de Boer zijn we zeer te spreken. Er is gekozen voor een conservatieve, natuurlijke haarlijn. Ronald de Boer is samen met zijn broer Frank bekend geworden als voetballer bij Ajax. Deze tweeling is nog vaak terug te zien op tv. Opvallend is dat Ronald al voor een haartransplantatie heeft gekozen. Frank heeft dit niet gedaan. Hierdoor is duidelijk het verschil te zien tussen de haarsituaties van deze twee personen. Ronald de Boer heeft door de haartransplantatie volgens velen een jeugdiger uiterlijk dan zijn tweelingbroer Frank.

Haartransplantatie Gerard Joling

Dat Gerard Joling wel eens een haartransplantatie heeft ondergaan, zal niemand ontgaan zijn. Toch heeft hij niet alleen maar goede ervaringen met haartransplantatie. Voor zijn eerste haartransplantatie behandeling had hij namelijk gekozen voor de FUT methode. Hierdoor zal hij zijn leven lang een litteken houden op zijn achterhoofd. Een ander nadeel was dat er slechts beperkte hergroei was op de kalende plekken. Hierdoor viel het resultaat dus eigenlijk dubbel tegen. Het uiteindelijke resultaat van de haartransplantatie Gerard Joling is beter. Hij heeft echter wel een groot aantal behandelingen ondergaan. In Nederland is Gerard Joling wellicht de meest besproken persoon die heeft gekozen voor een haartransplantatie.

Haartransplantatie Wesley Sneijder

Er zijn een groot aantal voetballers die hebben gekozen voor het laten transplanteren van hun haar. We hadden het eerder al gehad over David Beckham en Wayne Rooney. Er is ook een Nederlandse voetballer, waarbij de haren zijn getransplanteerd. Het gaat om haartransplantatie Wesley Sneijder. Het was veel mensen niet ontgaan dat hij behoorlijk kaal begon te worden rond zijn 23e. Het werd bovenop het hoofd een stuk dunner, de kruin werd dunner en hij had behoorlijke inhammen. Hij heeft gekozen om hier iets aan te laten doen. Dankzij de haartransplantatie van Wesley Sneijder, kan hij weer met een prachtige bos met haar door het leven. Hij kiest ervoor om het haar kort te houden. Dit staat hem erg goed. We kunnen ons voorstellen dat veel twintigers die kaal beginnen te worden jaloers kunnen zijn op het resultaat van deze behandeling.

Haartransplantatie Jan de Hoop

Mensen kunnen om uiteenlopende redenen bekend worden. Dit kan komen door de radio, door de krant, maar ook zeker door de tv. Veel mensen in Nederland kennen Jan de Hoop. Jan de Hoop kreeg naarmate hij ouder werd, steeds dunner haar. Daarnaast waren er behoorlijke inhammen te zien. Hij is iemand die veel in de schijnwerpers staat en dus ook veel wordt geconfronteerd met zijn uiterlijk. In dit geval dus ook met zijn haarsituatie. Het resultaat van de haartransplantatie Jan de Hoop is erg mooi. Er is gekozen voor een conservatieve haarlijn en een behoorlijke hoge haardichtheid.

Haartransplantatie Peter van der Vorst

Tegenwoordig mogen ook mannen veel bezig zijn met hun uiterlijk. Het woord “hipster” en “metroman” is algemeen ingeburgerd. Het is daarom ook voor mannen steeds minder een taboe om ervoor uit te komen dat ze een haartransplantatie hebben ondergaan. Dit geldt ook voor Peter van der Vorst. Het resultaat van de haartransplantatie Peter van der Vorst is erg mooi. Er is gekozen voor een conservatieve haarlijn, die past bij zijn leeftijd. De haar dichtheid is niet erg hoog. Om deze reden lijkt het haar soms wat dunner. Bijkomend voordeel is dat het resultaat hierdoor wel erg natuurlijk oogt.

Haartransplantatie Frans Bauer

Frans Bauer staat bekend om zijn leuke persoonlijkheid. Het lijkt altijd gezellig te zijn met deze persoon. Hij is al jarenlang veel op tv. Hij is bekend geworden als zanger en heeft verschillende grote hits gescoord. Dit is ook terug te zien in de programma’s die hij heeft gepresenteerd. Op een gegeven moment begon Frans Bauer aardig kaal te worden. Hij heeft er toen voor gekozen om hier iets aan te laten doen. Over het resultaat van de haartransplantatie Frans Bauer zijn we erg te spreken. Hij kan weer onbezorgd met een goede bos met haar door het leven.

Haartransplantatie Ruud Gullit

Indien u Ruud Gullit de laatste tijd op tv heeft gezien, is het u wellicht opgevallen dat hij zijn haar gemillimeterd heeft. Hij heeft echter wel nog een prachtige, symmetrische haarlijn. Wanneer we foto’s bestuderen van deze bekende persoon, vallen een aantal dingen op. Hij is bekend geworden als professioneel voetballer. Hij stond toen eveneens bekend om zijn prachtige haardos. Over de jaren heen is het haar wat dunner geworden en heeft hij ervoor gekozen het haar iets korter te dragen. Op een gegeven moment was er al lichte vorming van inhammen te zien. Dankzij de haartransplantatie Ruud Gullit is hier nu echter niets meer van te zien. We hebben hem nog niet gezien met lang haar, maar we verwachten een prachtig resultaat.

Haartransplantatie Demy de Zeeuw

Demy de Zeeuw is een bekende Nederlandse voetballer. Hij heeft gespeeld bij verschillende grote clubs. Hij heeft zelfs ervaring met voetballen bij het Nederlanders elftal. Wat opviel, is dat hij al op vrij jonge leeftijd kaal begon te worden. Om deze reden heeft hij er waarschijnlijk eerder voor gekozen om zijn hoofd kaal te scheren. Net als veel andere kale(nde) mensen, heeft vrijwel iedereen toch liever een volle bos met haar. Hij heeft meer dan één behandeling ondergaan. Dankzij deze haartransplantaties kan hij weer met een goede bos met haar door het leven.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

Haartransplantatie
Zantman Kliniek
Nieuwsberichten
BIG
Met de oprichting van Zantman Kliniek kwam haartransplantatie in 1976 voor het eerst naar Nederland. In de afgelopen 45 jaar heeft Zantman Kliniek zich gevestigd als specialist in haartransplantatie behandelingen. Via ons kenniscentrum delen we de laatste nieuwsberichten over de kliniek.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij