• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Replicel blijft in de schijnwerpers

Replicel is de koploper in research naar haarwortel vermeerdering, haarklonen. Op 9 mei van dit jaar gaf David Hall, de baas van Replicel, een TV interview met het Viral Network in de Verenigde Staten over de behaalde resultaten 6 maanden na de laatste injecties. Tevens geeft hij inzicht op verdere resultaten en de start van […]

Replicel is de koploper in research naar haarwortel vermeerdering, haarklonen. Op 9 mei van dit jaar gaf David Hall, de baas van Replicel, een TV interview met het Viral Network in de Verenigde Staten over de behaalde resultaten 6 maanden na de laatste injecties.

Tevens geeft hij inzicht op verdere resultaten en de start van Fase 2b nu met 100 proefpersonen. Wel moet nog goedkeuring worden verkregen van de gezondheidsautoriteiten. Op onderstaande link kunt u het filmpje zien.

http://youtube.com/watch?v=9SjQAfiKAk0

 

Deze publicatie wordt u aangeboden door Zantman kliniek. Meer publicaties kunt u vinden op nieuws.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

Drs. O.W. van Putten-Rademaker, MSc.
Haartransplantatie arts
BIG 59023398801
Drs. O.W. van Putten-Rademaker, MSc, werkt als haartransplantatie arts bij Zantman Kliniek. Met meer dan 35 jaar is zij de meest ervaren haartransplantatie specialist van Nederland. "De zorgvuldige manier van werken bij Zantman Kliniek spreekt mij aan. Daarmee haal je de best mogelijke resultaten met het beschikbare donormateriaal." Haar artikelen gaan over haaruitval in het algemeen en haaruitval preventie in het bijzonder.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij