• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Stress meten in hoofdhaar

STRESS METEN IN HOOFDHAAR Het stresshormoon Cortisol kan zowel in bloed, speeksel of urine worden gemeten maar die metingen zijn niet erg betrouwbaar omdat de hoeveelheid Cortisol bij iedereen continu fluctueert. Dr. Liesbeth van Rossum van het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam heeft nu een manier gevonden om ook het Cortisol gehalte in hoofdhaar te […]

STRESS METEN IN HOOFDHAAR

Het stresshormoon Cortisol kan zowel in bloed, speeksel of urine worden gemeten maar die metingen zijn niet erg betrouwbaar omdat de hoeveelheid Cortisol bij iedereen continu fluctueert.

stress-hoofdhaarDr. Liesbeth van Rossum van het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam heeft nu een manier gevonden om ook het Cortisol gehalte in hoofdhaar te meten.

Niet alleen wordt het stressniveau op het moment van meting gemeten maar ook, afhankelijk van de lengte van het haar, in de voorbije periode.

Deze publicatie wordt u aangeboden door Zantman kliniek. Meer publicaties kunt u vinden op nieuws.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

Drs. O.W. van Putten-Rademaker, MSc.
Haartransplantatie arts
BIG 59023398801
Drs. O.W. van Putten-Rademaker, MSc, werkt als haartransplantatie arts bij Zantman Kliniek. Met meer dan 35 jaar is zij de meest ervaren haartransplantatie specialist van Nederland. "De zorgvuldige manier van werken bij Zantman Kliniek spreekt mij aan. Daarmee haal je de best mogelijke resultaten met het beschikbare donormateriaal." Haar artikelen gaan over haaruitval in het algemeen en haaruitval preventie in het bijzonder.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij