• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Waarom is een ervaren medisch team belangrijk bij een haartransplantatie?

Tegenwoordig kiezen veel kalende mensen voor een haartransplantatie behandeling, wanneer er sprake is van haaruitval. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de FUE, FUT en Haarstamceltransplantatie methode. Waarschijnlijk heeft u uitgebreid onderzoek gedaan naar verschillende haartransplantatie klinieken en de bijbehorende artsen. Waar u mogelijk niet naar heeft gekeken, is het medisch team van de desbetreffende haarklinieken. […]

Tegenwoordig kiezen veel kalende mensen voor een haartransplantatie behandeling, wanneer er sprake is van haaruitval. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de FUE, FUT en Haarstamceltransplantatie methode. Waarschijnlijk heeft u uitgebreid onderzoek gedaan naar verschillende haartransplantatie klinieken en de bijbehorende artsen. Waar u mogelijk niet naar heeft gekeken, is het medisch team van de desbetreffende haarklinieken. Is dit dan belangrijk zult u zich afvragen? Hier kunnen we erg duidelijk over zijn, dat is het zeker!

Wat doet het medisch team?

Er wordt vaak onderscheid gemaakt tussen het medisch team en de arts. Het medisch team heeft verschillende taken bij het uitvoeren van een haartransplantatie behandeling. Deze taken kunnen uit verschillende onderdelen bestaan. Over het algemeen heeft het medisch team de volgende belangrijke taken:

  • Scheren van het donorgebied.
  • Uitnemen van de grafts.
  • Terugplaatsen van de grafts.

De taken van het medisch team kunnen per haarkliniek verschillen. De haartransplantatie arts houdt zich meestal bezig met de planning, houdt het overzicht, zet de verdoving en maakt de incisies. Het medisch team en de haartransplantatie arts zijn ook daadwerkelijk een team. Ze moeten goed op elkaar zijn ingespeeld. Hier is kennis en ervaring voor nodig.

Waarom is een ervaren medisch team belangrijk?

Het medisch team voert een groot gedeelte van de handelingen voor een succesvolle haartransplantatie uit. Deze haartransplantatie behandeling duurt in totaal vaak zo’n 4 tot 10 uur. U heeft dus een groot aantal uren te maken met het medisch team.

Onder andere het uitnemen of uitboren van de grafts neemt veel tijd op zich. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat de haren goed worden uitgenomen. Wanneer dit niet goed wordt gedaan, zal de hergroei ook minder zijn. Dit heeft op zijn beurt ook invloed op de haardichtheid die kan worden gerealiseerd en uiteindelijk natuurlijk ook op het resultaat.

De haartransplantatie arts

Zantman kliniek beschikt over verschillende haartransplantatie artsen. Deze artsen beschikken over jarenlange ervaring en voeren jaarlijks samen honderden behandelingen uit. Dit maakt Zantman kliniek direct één van de grootste haartransplantatie kliniek van Nederland.

Maak kennis met het medisch team van Zantman kliniek

Omdat wij ons ervan bewust zijn hoe belangrijk het medisch team is om een optimaal haartransplantatie resultaat te kunnen realiseren, kunt u zowel online als op locatie kennismaken met het medisch team van onze haarkliniek. U kunt de vragen die u heeft dan direct voorleggen, tijdens een gratis en vrijblijvend haartransplantatie consult. We kijken uit naar uw komst.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

C.C.J.M. Jaspers-Bouma
Haartransplantatie consulente
BIG 79002390930
C.C.J.M. Jaspers-Bouma is werkzaam bij Zantman Kliniek als haartransplantatie consulente. Ze is al meer dan 40 jaar werkzaam als verpleegkundige. "Ik vind het belangrijk om met consulten de tijd te nemen voor mensen en hen echt een persoonlijk en compleet advies te geven." Ze schrijft artikelen over de vragen die ze frequent voorbij hoort komen tijdens haar consulten. Daarnaast schrijft ze over de verschillende haartransplantatie methoden en technieken.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij