• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Waarom wordt het ondergaan van een haartransplantatie steeds beter geaccepteerd?

20 jaar geleden hielden mensen het ondergaan van een haartransplantatie vaak geheim. Alleen de naaste familie en soms enkele vrienden mochten dit weten. Toch werden er toen al jaarlijks duizenden haartransplantaties per jaar uitgevoerd in Nederland. Het aantal haartransplantaties dat per jaar wordt uitgevoerd is afgelopen jaren gestaag toegenomen. Er zijn een aantal redenen waardoor […]

20 jaar geleden hielden mensen het ondergaan van een haartransplantatie vaak geheim. Alleen de naaste familie en soms enkele vrienden mochten dit weten. Toch werden er toen al jaarlijks duizenden haartransplantaties per jaar uitgevoerd in Nederland. Het aantal haartransplantaties dat per jaar wordt uitgevoerd is afgelopen jaren gestaag toegenomen.

haartransplantatie-acceptatieEr zijn een aantal redenen waardoor steeds meer mensen eerlijk uitkomen voor het ondergaan van een haartransplantatie. Deze redenen zijn als volgt:

  • BN’ers fungeren als rolmodel. Steeds meer BN’ers ondergaan een haartransplantatie en komen hier eerlijk voor uit. Omdat veel mensen BN’ers als rolmodel zien, wordt dit overgenomen.
  • Ontwikkelingen m.b.t. haartransplantatie. Vroeger werd vooral de FUT haartransplantatie methode uitgevoerd. Tegenwoordig wordt steeds vaker de FUE haartransplantatie methode uitgevoerd, waarbij geen zichtbare littekens achterblijven. De resultaten zijn daarnaast, wanneer de haartransplantatie door de juiste kliniek wordt uitgevoerd, zeer natuurlijk.
  • In het buitenland is het ondergaan van een cosmetische behandeling al veel langer geen taboe meer. In sommige landen is het zelfs “hip” om een haartransplantatie te ondergaan.
  • De prijzen zijn afgelopen jaren gedaald. Eerst was een haartransplantatie eigenlijk vooral weggelegd voor de elite, tegenwoordig kunnen veel meer mensen een haartransplantatie betalen.
  • Ervaringen van anderen worden steeds belangrijker. Er wordt veel gekeken naar ervaringen van mensen met bepaalde klinieken. Daarom wordt het extra gewaardeerd wanneer mensen hier eerlijk over spreken.

Uiteraard houden sommige mensen het nog steeds liever geheim. Haartransplantatie kliniek Zantman kliniek respecteert ieder zijn mening en houdt altijd rekening met de wensen van de desbetreffende persoon.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

C.C.J.M. Jaspers-Bouma
Haartransplantatie consulente
BIG 79002390930
C.C.J.M. Jaspers-Bouma is werkzaam bij Zantman Kliniek als haartransplantatie consulente. Ze is al meer dan 40 jaar werkzaam als verpleegkundige. "Ik vind het belangrijk om met consulten de tijd te nemen voor mensen en hen echt een persoonlijk en compleet advies te geven." Ze schrijft artikelen over de vragen die ze frequent voorbij hoort komen tijdens haar consulten. Daarnaast schrijft ze over de verschillende haartransplantatie methoden en technieken.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij