• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Wat is de ideale haartransplantatie leeftijd?

Tegenwoordig kiezen mensen van alle leeftijden voor haartransplantatie. Er zijn jongeren van rond de 20 die hiervoor kiezen. Er zijn echter ook mensen die ouder dan 65 zijn en een haartransplantatie ondergaan. Maar is er nu een ideale haartransplantatie leeftijd? Hiervoor moeten eerst een aantal onderwerpen worden behandeld. Waarom ondergaat u een haartransplantatie? Over het […]

Tegenwoordig kiezen mensen van alle leeftijden voor haartransplantatie. Er zijn jongeren van rond de 20 die hiervoor kiezen. Er zijn echter ook mensen die ouder dan 65 zijn en een haartransplantatie ondergaan. Maar is er nu een ideale haartransplantatie leeftijd? Hiervoor moeten eerst een aantal onderwerpen worden behandeld.

Waarom ondergaat u een haartransplantatie?

Over het algemeen is er een algemene reden waarom iemand kiest voor een haartransplantatie. Dit wordt gedaan om er mooier uit te zien. Sommige mensen kunnen door optredende kaalheid erg onzeker worden. In bepaalde gevallen zelfs depressief. Hoe oud u ook bent, als u er erg mee zit, kunt u er het beste z.s.m. wat aan doen.

Haartransplantatie voor uw 25e

Sommige mensen raden het af om een haartransplantatie te ondergaan, wanneer deze persoon nog geen 25 is. De reden hiervan is dat het erg onzeker is hoe de haaruitval zich verder ontwikkelt. Het is echter mogelijk om een haartransplantatie te combineren met haargroeimiddelen. Op deze manier kan de haaruitval worden gestabiliseerd. Het is dan dus al mogelijk om voor uw 25e een haartransplantatie te ondergaan. U kunt eventueel minimaal een half jaar voor de haartransplantatie beginnen met haargroeimiddelen, om te kijken of de haargroeimiddelen bij u aanslaan.

Wat is dan de ideale haartransplantatie leeftijd?

Er is eigenlijk geen ideale haartransplantatie leeftijd. Wanneer u zit met de kale of kalende plekken, kunt u hier simpelweg mogelijk iets aan doen d.m.v. haartransplantatie. Laat u echter goed voorlichten door een gespecialiseerde arts. De specialisten van Zantman kliniek medical staan u graag te woord. We adviseren u geheel gratis en vrijblijvend over de mogelijkheden.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

C.C.J.M. Jaspers-Bouma
Haartransplantatie consulente
BIG 79002390930
C.C.J.M. Jaspers-Bouma is werkzaam bij Zantman Kliniek als haartransplantatie consulente. Ze is al meer dan 40 jaar werkzaam als verpleegkundige. "Ik vind het belangrijk om met consulten de tijd te nemen voor mensen en hen echt een persoonlijk en compleet advies te geven." Ze schrijft artikelen over de vragen die ze frequent voorbij hoort komen tijdens haar consulten. Daarnaast schrijft ze over de verschillende haartransplantatie methoden en technieken.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij