• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Wat kost een haartransplantatie?

Naarmate mensen ouder worden, wordt het haar vaak dunner. Bij sommige mensen wordt het haar zo dun, dat er kale plekken ontstaan. Dit beperkt zich normaal gesproken tot de bovenkant van het hoofd en de inhammen. Op de achterkant van het hoofd blijft het haar dan groeien. Dit noemen we het donorgebied. Uit het donorgebied […]

Naarmate mensen ouder worden, wordt het haar vaak dunner. Bij sommige mensen wordt het haar zo dun, dat er kale plekken ontstaan. Dit beperkt zich normaal gesproken tot de bovenkant van het hoofd en de inhammen. Op de achterkant van het hoofd blijft het haar dan groeien. Dit noemen we het donorgebied. Uit het donorgebied worden haren getransplanteerd.

We spreken dan van haartransplantatie. Een ander woord voor haartransplantatie is haarimplantatie. Maar wat kost een haartransplantatie nu precies? En waar zijn de haartransplantatie kosten nu van afhankelijk? Dit kan op verschillende manieren worden vastgesteld. Het is natuurlijk het eenvoudigste om op consult te komen bij een kliniek, zodat op deze manier de kosten van de behandeling kunnen worden vastgesteld. Veel mensen willen echter van tevoren al een beeld krijgen van de eventuele kosten.

Wat kost een haartransplantatie?

Wat kost een haartransplantatie voor u? Dit is een vraag die veel mensen zich van tevoren stellen. Wanneer u hier een beeld van heeft, weet u welk bedrag u moet sparen. Het is uiteraard moeilijk om vast te stellen wat de prijs exact zou zijn. U kunt echter wel zelf al een goede inschatting maken. Om dit te kunnen doen, moet u eerst vast stellen welk resultaat u voor ogen heeft. Daarnaast moet u er van op de hoogte zijn welke factoren de haartransplantatie kosten beïnvloeden. De kosten zijn o.a. afhankelijk van:

  • Het aantal grafts dat moet worden getransplanteerd. Het aantal benodigde grafts is op zijn beurt afhankelijk van de grootte van de kale plekken, de gewenste haardichtheid, de structuur van het haar en de haarkleur.
  • De haartransplantatie kliniek waardoor u de behandeling wilt laten uitvoeren.
  • Het land waar u de haartransplantatie behandeling wilt laten uitvoeren.
  • Eventuele aanbiedingen van de kliniek.

Haartransplantatie voor en na foto’s vergelijken

Wanneer haartransplantatie voor en na foto’s worden vergeleken, vallen bepaalde zaken mensen vaak direct op. Zo lijken sommige klinieken minder grafts nodig te hebben voor het zelfde resultaat. Dit kan onder andere komen door een hoger percentage hergroei. Daarnaast kan het komen door de incisies op een bepaald manier te maken. Zo dekt een haar minder goed, wanneer deze recht in de hoofdhuid staat, dan wanneer deze een beetje schuin in de hoofdhuid wordt geplaatst. Dit zijn allemaal factoren waar u rekening mee moet houden. Heeft de desbetreffende haartransplantatie kliniek voor en na foto’s die overeen komen met mijn situatie? Dan kunt u nu vast een goede inschatting maken. Is de vraag “wat kost een haartransplantatie” nu beantwoord? We hopen dat u een beter beeld heeft gekregen van de mogelijke haartransplantatie kosten. U kunt daarnaast ook gratis en vrijblijvend bij haartransplantatie kliniek Zantman kliniek op consult komen. Dan kunnen we, samen met u, exact vast stellen wat de haartransplantatie kosten zullen zijn.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

C.C.J.M. Jaspers-Bouma
Haartransplantatie consulente
BIG 79002390930
C.C.J.M. Jaspers-Bouma is werkzaam bij Zantman Kliniek als haartransplantatie consulente. Ze is al meer dan 40 jaar werkzaam als verpleegkundige. "Ik vind het belangrijk om met consulten de tijd te nemen voor mensen en hen echt een persoonlijk en compleet advies te geven." Ze schrijft artikelen over de vragen die ze frequent voorbij hoort komen tijdens haar consulten. Daarnaast schrijft ze over de verschillende haartransplantatie methoden en technieken.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij