Wenkbrauw haartransplantatie

WENKBRAUW HAARTRANSPLANTATIE

Kent U de mode nog van de zestiger jaren? Pettycoats, babydolls en hele dunne lijntjes als wenkbrauwen? Zelfs zo dun dat de eigen wenkbrauwharen werden geëpileerd en in de plaats daarvan, met een zwart potlood, werd een dun lijntje aangebracht.

wenkbrauw-haartransplantatieHet probleem.

Maar ja, de mode verandert. Dikke borstelige wenkbrauwen kwamen in de mode (Brooke Shields). Dus de haren weer laten groeien? Voor hen die nog niet zo lang epileerden was er geen probleem maar bij vrouwen die al jaren lang hun wenkbrauwhaar epileerden groeide niets of bijna niets meer terug.

Hoe kan dat?

Wel eens gehoord van tractie alopecia? Als je een haar uittrekt komt die weer terug want de follikel, die een onderdeel van de huid is, blijft een nieuwe haar geven. Wordt echter die haar steeds maar weer opnieuw uitgetrokken dan geeft de follikel het op en stopt met nieuwe haren produceren.

De wenkbrauwtransplantatie

Dat is momenteel prima te doen. Dat kan zelfs met hoofdhaar. Dus die moeten dan dus regelmatig worden bijgeknipt zult u opmerken? Klopt, maar alleen in het begin. De natuur is een prachtig iets. Na een tijdje nemen die hoofdharen de karakteristieken van echt wenkbrauwhaar over. Ze worden dus fijner en niet meer zo lang als hoofdhaar.

Hoe werkt het?

Hierbij kunt u een video over wenkbrauwtransplantatie zien.

Deze publicatie wordt u aangeboden door Zantman kliniek. Meer publicaties kunt u vinden op nieuws.

Haartransplantatie consultente
BIG Number: 79002390930

C.C.J.M. Jaspers-Bouma

C.C.J.M. Jaspers-Bouma is werkzaam bij Zantman Kliniek als haartransplantatie consulente. Ze is al meer dan 35 jaar werkzaam als haartransplantatie verpleegkundige. "Ik vind het belangrijk om met consulten de tijd te nemen voor mensen en hen echt een persoonlijk en compleet advies te geven." Ze schrijft artikelen over de vragen die ze frequent voorbij hoort komen tijdens haar consulten. Daarnaast schrijft ze over de verschillende haartransplantatie methoden en technieken.